Harmadikán nyit az Aushopping
Utoljára módositva: 2019-09-13 09:10:47

A nyitással egy időben indul a közösségi tevékenység is, ígérik a pláza üzemeltetői.

Október harmadikán, csütörtökön, igaz, egyelőre csak négy üzlettel, de megnyit az új szatmárnémeti, Károlyi úti bevásárlóközpont. A ZooCenter, a Laguna és a Casa Rusu mellett a leginkább várt üzlete az Aushoppingnak a Decathlon lesz. A megnyitón is a sportszerforgalmazóra helyezik a hangsúlyt, október 3. és 6. között ugyanis a sportoké lesz a főszerep, többféle népszerű sporttal is foglalkozni lehet az Auchan és a Szamos-töltés között megépített kereskedelmi központban és mellette, szabadtéren is.

A mozi még nincs kész, és az ételudvart is építik még, illetve az éttermekkel is folyik a szerződéskötés, de még év vége előtt teljes körű nyitást ígér a beruházó. Azt lehet tudni, hogy a többtermes mozit a Cinema One fogja működtetni itt, de hogy milyen éttermekben lehet majd enni, arról egyelőre nem nyilatkoznak a pláza illetékesei.

A nyitással egy időben indul a közösségi tevékenység is, az aushoppingosok azt ígérték, hogy a szatmárnémeti közösségi életben is részt kívánnak venni, így versenyt hirdettek egyesületek, csoportok és iskolák számára sport, kultúra, oktatás és szórakozás kategóriákban. Ötezer euró lesz ennek a fődíja, interneten lehet jelentkezni október tizenötödikéig, több információval is a versenyfelhívás honlapján szolgálnak: bit.ly/2uyljoj.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. március 30.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...