Harmadikán nyit az Aushopping
Utoljára módositva: 2019-09-13 09:10:47

A nyitással egy időben indul a közösségi tevékenység is, ígérik a pláza üzemeltetői.

Október harmadikán, csütörtökön, igaz, egyelőre csak négy üzlettel, de megnyit az új szatmárnémeti, Károlyi úti bevásárlóközpont. A ZooCenter, a Laguna és a Casa Rusu mellett a leginkább várt üzlete az Aushoppingnak a Decathlon lesz. A megnyitón is a sportszerforgalmazóra helyezik a hangsúlyt, október 3. és 6. között ugyanis a sportoké lesz a főszerep, többféle népszerű sporttal is foglalkozni lehet az Auchan és a Szamos-töltés között megépített kereskedelmi központban és mellette, szabadtéren is.

A mozi még nincs kész, és az ételudvart is építik még, illetve az éttermekkel is folyik a szerződéskötés, de még év vége előtt teljes körű nyitást ígér a beruházó. Azt lehet tudni, hogy a többtermes mozit a Cinema One fogja működtetni itt, de hogy milyen éttermekben lehet majd enni, arról egyelőre nem nyilatkoznak a pláza illetékesei.

A nyitással egy időben indul a közösségi tevékenység is, az aushoppingosok azt ígérték, hogy a szatmárnémeti közösségi életben is részt kívánnak venni, így versenyt hirdettek egyesületek, csoportok és iskolák számára sport, kultúra, oktatás és szórakozás kategóriákban. Ötezer euró lesz ennek a fődíja, interneten lehet jelentkezni október tizenötödikéig, több információval is a versenyfelhívás honlapján szolgálnak: bit.ly/2uyljoj.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...