Hármat egy csapásból
Utoljára módositva: 2019-06-30 19:20:34

Gázvezeték is megrongálódott abban a súlyos közlekedési balesetben, amely szombaton késő délután történt Szatmárnémetiben, az Ilarie Chendi (Nyár) és az Ardealul utca kereszteződésében.

Egy 25 éves, kezdő sofőr nagy sebességgel és körültekintés nélkül hajtott be a kereszteződésbe Audi típusú gépkocsijával (ezt a térfigyelő kamerák is rögzítették), ott azonban elveszítette uralmát a jármű fölött, amely biliárdgolyóként „pattogva” nekicsapódott három leparkolt gépkocsinak, jelentős károkat okozva bennük. Az ütközések következtében megsérült egy gázvezeték is, a balesetet okozó fiatalember pedig autója roncsaiban rekedt — őt a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség katonai tűzoltói feszítővágók segítségével szabadították ki, és rohammentővel a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. A helyszínelés, a roncsok elszállítása, valamint a gázszolgáltató dolgozóinak hibaelhárítása miatt a környéken jó ideig szünetelt a gépkocsiforgalom.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...