Három arany– és egy ezüstérem a szatmári sakkozóknak
Utoljára módositva: 2014-08-12 16:15:00

Kétszázharminchét sakkozó mérkőzött meg az elmúlt héten Aradon a legnagyobb hazai versenyen, a 7. Arad Open nemzetközi megmérettetésen.

Ciprian Muntean és Andrei David Tibil

A szatmárnémeti sportolók sem hiányozhattak, és két kategóriában az első helyen zártak. A 2000–2100 ELO–pont alatti kategóriában Călin Gheorghiu, a Szatmárnémeti ACS Petra–Şah sportolója bizonyult a legjobbnak, 9 partin 6 pontot szerezve. Az 1800–1900 ELO–pont alatti kategóriában 5,5 ponttal nyert a Szatmárnémeti Sportlíceum sakkozója, Rareş Moldovan. A legkisebbek viadalában, a 6 évesek között a Szatmárnémeti Voinţa SK sportolója, Ciprian Muntean edző tanítványa, Andrei David Tibil 5,5 ponttal nyert. A 10 éven aluli korosztályban Páll Zoltán edző tanítványa, Héjja Irisz Hanna (Szatmárnémeti Unio SK) a második lett, miután 6 pontot gyűjtött össze a kilenc parti után. Testvére, Ádám Péter elvesztette az utolsó két partit, ezzel visszacsúszott a táblázat negyedik helyére.

A tornán egyébként bírói szerepet töltött be Radu Chirilă és Ciprian Muntean, utóbbi a Szabó Gyula Emléktorna főszervezője, amelyet augusztus 22–26. között rendeznek meg Szatmárnémetibe. Eddig 71-en neveztek a tornára.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...