Három bajnoki cím Bartincki Attilának
Utoljára módositva: 2016-04-24 18:26:14

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S SE három karatékája összesen hat éremmel tért haza az Európai Shotokan Karate Szövetséghez (ESKU) és a Karate Világszövetséghez (WKF) tartozó honi föderáció (FRK) által rendezett karate-shotokan bajnokságról – értesítette lapunkat dr. Fazekas György, a klub elnöke és karateoktatója.

A küzdelmeket az 1300 méter tengerszint feletti magasságban levő Cheile Grădiștei üdülőtelepülésen rendezték, ahol az ország huszonöt egyesülete mintegy 330 sportolót nevezett a versenyre. Bartincki Attila, Hagen Dávid és Maurer Alex sportolók, illetve Bartincki Lajos, a klub alelnöke képviselték a nagy múltú és eredményes nagykárolyi egyesületet.

A kata próbában (formagyakorlat) Bartincki Attila a 21 éveseknél és a felnőtteknél egyaránt bajnoki címet szerzett, majd a kumite versenyszámban a 21 évesek -60 kilogrammos súlycsoportjában bizonyult legyőzhetetlennek és szerzett aranyérmet. Bartincki még egy alkalommal dobogóra állhatott, ugyanis a felnőttek -61 kilós súlycsoportjában a harmadik lett.

A juniorok kumite versenyében a +75 kilós súlycsoportban Maurer Alex második lett, míg a kadettek -57 kilós megmérettetésén Hagen Dávid szerzett bronzérmet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 6.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...