Három bajnoki Yakuza-érem
Utoljára módositva: 2018-04-16 16:06:26

A batizi önkormányzat támogatásával vett részt a Karate Világszövetség (WKF) versenyszbályai szerint rendezett karatestílusok országos junior és felnőtt korosztályos bajnokságán a Szatmárnémeti Yakuza SK.

Soós Róbert és Csatári Attila edzőpáros nyolc sportolót nevezett a tornára, közülük hárman állhattak fel dobogóra a versenyszámuk végén.

„Ez a bajnoki kiírás minden évben a Román Karate-szövetség hat ágazatának a legjobbjait sorakoztatja fel. Talán ez a legfontosabb verseny, ugyanis itt zajlik a 2018-as Európa-bajnokság válogatottjának a toborzója” — magyarázta a szatmári karatékákat elkísérő Soós Róbert.

A Yakuza SK sportolói a kumite próbában bizonyítottak: Alexandra Pintea a junior korosztályos lányok +60 kilogrammos súlycsoportjában szerzett ezüstérmet, Éles Bence pedig a junior korosztályos férfiak +75 kilogrammos súlycsoportjának a megmérettetésén lett a második. A felnőtt nők +65 kilós küzdelmében Bezsera Patrícia bronzérmes lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...