Három bajnoki Yakuza-érem
Utoljára módositva: 2018-04-16 16:06:26

A batizi önkormányzat támogatásával vett részt a Karate Világszövetség (WKF) versenyszbályai szerint rendezett karatestílusok országos junior és felnőtt korosztályos bajnokságán a Szatmárnémeti Yakuza SK.

Soós Róbert és Csatári Attila edzőpáros nyolc sportolót nevezett a tornára, közülük hárman állhattak fel dobogóra a versenyszámuk végén.

„Ez a bajnoki kiírás minden évben a Román Karate-szövetség hat ágazatának a legjobbjait sorakoztatja fel. Talán ez a legfontosabb verseny, ugyanis itt zajlik a 2018-as Európa-bajnokság válogatottjának a toborzója” — magyarázta a szatmári karatékákat elkísérő Soós Róbert.

A Yakuza SK sportolói a kumite próbában bizonyítottak: Alexandra Pintea a junior korosztályos lányok +60 kilogrammos súlycsoportjában szerzett ezüstérmet, Éles Bence pedig a junior korosztályos férfiak +75 kilogrammos súlycsoportjának a megmérettetésén lett a második. A felnőtt nők +65 kilós küzdelmében Bezsera Patrícia bronzérmes lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. január 19.)


    KONYHA
    Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...