Három hónap eltiltást kapott a bírót lökdöső Purguly
Utoljára módositva: 2017-09-27 15:18:33

Bár még csak egy hónapja kezdődtek meg a megyei labdarúgó bajnokságok, a bírókat fizikailag vagy szóban bántalmazó esetek száma máris féltucatra rúg. A fegyelmi bizottság büntetett.

Kaptak hideget meleget az elmúlt hétvégén a megyei bajnokságban szereplő bírók, a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület fegyelmi bizottsága tagjainak asztalára ugyanis négy mérkőzés esete került, ahol játékosok a sporikat szidták és ezért lettek kiállítva.

Ugyanakkor napirendre került a szeptember 17-i ötödosztályos Szárazberki Unirea – Újmárnai Platanul mérkőzésen történt incidens is, ahol a hazaiaktól Purguly Miklós meglökte a találkozó asszisztensét, a fiatal Rareş Popot. A sportszerűtlen esetet az Unirea képviselői is megerősítették, így ezen nyilatkozatok figyelembe vételével is döntött úgy a fegyelmi bizottság, hogy a szárazberki játékosnak, Purguly versenyigazolványát 3 hónapra függesztik fel, míg az Unirea, a rendezési hiányosságok miatt utolsó írásos figyelmeztetésben részesült.

Az elmúlt hétvégi meccseken kiállított öt játékos sértő szavakat intézett a bírók felé, ezért valamennyien két fordulóra lettek eltiltva, illetve 75 lej büntetést kell kifizessenek. Hudák Leventének (Lippói Dari), Daniel Timocnak (Szamosdobi Voința), Bogdan Tulicinak (Apai Victoria), Ioan Olarunak (Apai Victoria) és Varga Leventének (Sárközújlaki SE) két hete van, hogy átgondolja sportszerűtlen tettét.

Két forduló kényszerpihenőn lesz Bogár Norbert (Bélteki Ştiinţa) is, aki a kismajtényi találkozón egy durva szabálytalanság miatt kapott piros lapot. Bogának 65 lej büntetést is ki kell fizetnie.

Sportszerűtlen viselkedése miatt az Egri Sasok elnöke és játékosa, Márton Miklós is két forduló eltiltást kapott, illetve 75 lejre bírságolták. A mérkőzések idején a heves vérmérsékletéről ismert

„veterán” ezúttal a szeptember 17-i, Luceafărul Decebal elleni ötödosztályos bajnokin viselkedett sportszerűtlenül, viszont a fegyelmi bizottság, az büntetése kihirdetése előtt meg akarta hallgatni a találkozó küldötteit is.

A fegyelmi bizottság asztalára került a Mezőteremi Victoria vezetőségi tagjának, Tar Miklósnak a jelentése is, aki a vasárnapi, Viitorul Lucăceni elleni mérkőzés játékvezetésére panaszkodott. A bizottság tagjai ezért továbbították a beadványt a megyei bírói testülethez (CJA).

Egy forduló eltiltások

Sebesi Krisztián (20 lej pénzbírság; Sárközújlaki SE)

Czimerman Eike (20 lej; Kálmándi Schwaben)

Kardos Gábriel (10 lej; Borválaszúti Prietenia).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...