Három hónap eltiltást kapott a bírót lökdöső Purguly
Utoljára módositva: 2017-09-27 15:18:33

Bár még csak egy hónapja kezdődtek meg a megyei labdarúgó bajnokságok, a bírókat fizikailag vagy szóban bántalmazó esetek száma máris féltucatra rúg. A fegyelmi bizottság büntetett.

Kaptak hideget meleget az elmúlt hétvégén a megyei bajnokságban szereplő bírók, a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület fegyelmi bizottsága tagjainak asztalára ugyanis négy mérkőzés esete került, ahol játékosok a sporikat szidták és ezért lettek kiállítva.

Ugyanakkor napirendre került a szeptember 17-i ötödosztályos Szárazberki Unirea – Újmárnai Platanul mérkőzésen történt incidens is, ahol a hazaiaktól Purguly Miklós meglökte a találkozó asszisztensét, a fiatal Rareş Popot. A sportszerűtlen esetet az Unirea képviselői is megerősítették, így ezen nyilatkozatok figyelembe vételével is döntött úgy a fegyelmi bizottság, hogy a szárazberki játékosnak, Purguly versenyigazolványát 3 hónapra függesztik fel, míg az Unirea, a rendezési hiányosságok miatt utolsó írásos figyelmeztetésben részesült.

Az elmúlt hétvégi meccseken kiállított öt játékos sértő szavakat intézett a bírók felé, ezért valamennyien két fordulóra lettek eltiltva, illetve 75 lej büntetést kell kifizessenek. Hudák Leventének (Lippói Dari), Daniel Timocnak (Szamosdobi Voința), Bogdan Tulicinak (Apai Victoria), Ioan Olarunak (Apai Victoria) és Varga Leventének (Sárközújlaki SE) két hete van, hogy átgondolja sportszerűtlen tettét.

Két forduló kényszerpihenőn lesz Bogár Norbert (Bélteki Ştiinţa) is, aki a kismajtényi találkozón egy durva szabálytalanság miatt kapott piros lapot. Bogának 65 lej büntetést is ki kell fizetnie.

Sportszerűtlen viselkedése miatt az Egri Sasok elnöke és játékosa, Márton Miklós is két forduló eltiltást kapott, illetve 75 lejre bírságolták. A mérkőzések idején a heves vérmérsékletéről ismert

„veterán” ezúttal a szeptember 17-i, Luceafărul Decebal elleni ötödosztályos bajnokin viselkedett sportszerűtlenül, viszont a fegyelmi bizottság, az büntetése kihirdetése előtt meg akarta hallgatni a találkozó küldötteit is.

A fegyelmi bizottság asztalára került a Mezőteremi Victoria vezetőségi tagjának, Tar Miklósnak a jelentése is, aki a vasárnapi, Viitorul Lucăceni elleni mérkőzés játékvezetésére panaszkodott. A bizottság tagjai ezért továbbították a beadványt a megyei bírói testülethez (CJA).

Egy forduló eltiltások

Sebesi Krisztián (20 lej pénzbírság; Sárközújlaki SE)

Czimerman Eike (20 lej; Kálmándi Schwaben)

Kardos Gábriel (10 lej; Borválaszúti Prietenia).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...