Három hónapra eltiltották a masszőrt
Utoljára módositva: 2019-10-09 16:28:13

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága hivatalossá tette a Szatmárhegyi Viitorul – Borválaszúti Prietenia ötödosztályos mérkőzés végeredményét: a hazaiak zöldasztalnál vesztettek 3–0-ra, mivel nem tudtak egészségügyi ellátást biztosítani a sportpályánál a bajnoki mérkőzés idejére.

Természetesen, a mulasztás miatt a szatmárhegyiek utolsó figyelmeztetést is kaptak az AJF részéről.

A Vetési Viitorul viszont nem úszta meg egy figyelmeztetéssel a szeptember 29-i incidenseket, amikor szurkolói rendbontás történt a Pálfalvi Unirea elleni találkozón. A szervezési hiányosságok miatt 300 lej bírságot fizet Vetés.

Ugyanazon hétvégén zajlott a Turci Voinţa – Avasfelsőfalui Energia negyedosztályos mérkőzés is, amelyen a hazaiak képviselője, Adrian Andreica megrongálta a meccslapot. Ezért 200 lej büntetést fizet, és utolsó figyelmeztetést kapott.

Az Avasújvárosi Talna masszőrje, Fedorca Csaba viszont 3 hónapos eltiltással lett büntetve, és 200 lej bírságot is fizetnie kell azért, mert a múlt hétvégi Avasfelsőfalui Energia elleni derbin a folyamatos kommentálásért ki lett küldve a pályáról.

Nem született döntés viszont a Piskolti Unirea – Viitorul Lucăceni mérkőzésen történt rendbontás ügyében. Az AJF fegyelmi bizottsága ugyanis az október 15-i ülésén meg szeretné hallgatni ez ügyben a két csapat küldöttét, a csapatkapitányok, a bírók és a kiküldött mérkőzés megfigyelő álláspontját. A Liga 4 C-csoportjának hétvégi találkozóján ugyanis egy kakaskodás alakult ki a pályán, ahol előbb a játékosok estek egymásnak, majd a kispadról is beszaladtak a pályára, de úgy tűnik, hogy a nézőtérről is jutottak a játékfelületre nézők, hogy pofozkodjanak. Nem kizárt, hogy pályafelfüggesztéses büntetést kapnak a piskoltiak, a kérdés, hogy rendezhet-e idén még meccset hazai pályán az Unirea. Ez kiderülhet jövő kedden a 15.30 órakor kezdődő megbeszélés után.

Eltiltások

1 forduló + 20 lej pénzbírság

Bogdan Fugel (Batizi Sportul)

Eusebiu Cadar (Batizi Sportul)

Alexandru Bărar (Halmi Speranța)

Bogdan Cionca (Halmi Speranța)

Lang Pșter (Kálmándi Schwaben)

Keszenheimer Róbert (Kálmándi Schwaben)

Ovidiu Pop (Erdődi Cetate).

2 forduló + 65 lej pénzbírság

Varga István (Aranyosmeggyesi Dacia)

Marian Torok (Aranyosmeggyesi Dacia)

Marius Pop (Mikolai Turul).

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...