Három karate–egyesületnél már járt a Mikulás
Utoljára módositva: 2014-12-02 14:16:01

Három szatmárnémeti karateegyesület sportolói részvételével rendezték meg az elmúlt hétvégén a Mikulás Kupát. A tornát színesebbé tette a meghívottak zenés–énekes, illetve táncelőadása.

A sportolók ajándékcsomagokat is kaptak a Mikulástól

A hagyományoknak megfelelően idén is ünnepi hangulatban zajlott a Szatmárnémeti Bushido SK által rendezett Mikulás Kupa kata– és kumite–verseny kezdő és haladó karatékáknak, gyerek, minikadett, kadett és junior korosztályban. A házigazda egyesület sportolói mellett a Szatmárnémeti Karate Kids SK, illetve a Szatmárnémeti Yakuza SK karatékái vettek részt a megmérettetésen Szabó Pál, valamint Csatári Attila és Soós Róbert edzők irányításával.

A szatmárnémeti Aurel Popp Zene– és Képzőművészeti Líceum magyar tagozatos, XI. B osztályának tanulói, Kiss Stephanie, Semeniuc Stephanie, Papp Fejér Áron és Medgyesi Balázs zenés–énekes előadása, illetve a Szatmárnémeti Bo.element break dance műsora (edző: Balog Norbert „Boci”) tette ünnepélyesebbé a tornát, amelynek szervezésében partner voltak a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, a Sthal Press kft., a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Egyesület, valamint a sportolók szülei.

Ugyanakkor a megmérettetés kiváló alkalom volt a Bushido SK három sportolójának, Fekete Norbertnek, Raul Lininek és Varga Dominiknak, hogy egy utolsó főpróbán vegyen részt a december 5–7. között Budapesten zajló Open Open Shito–ryu Karate világkupa viadalon, amelyen tatamira lép majd a veterán korosztályban az egyesület 5. Danos edzője, Balog András is.

Eredmények

Kata, csapatverseny

1. Bushido SK (Fekete Norbert, Varga Dominik, Raul Lini)

2. Bushido SK (Máté Dóra, Larisa Ştefan, Alexandra Dan)

3. Bushido SK (Varga Perla, Kopeczky Vanessa, Sasha Pereni).

Kumite, fiúk, csapatverseny

1. Bushido SK (Nagy Márk, Fekete Norbert, Raul Lini)

2. Yakuza SK (Julio Fanes, Ştefan Lucuţ, Barta Márk).

Kumite, lányok, csapatverseny

1. Yakuza SK (Flavia Dumitrescu, Ioana Molnar, Victoria Mita)

2. Karate Kids SK (Georgiana Vaida, Pénzes Nicole, Camelia Silaghi)

3. Bushido SK (Kopeczky Vanessa, Larisa Ştefan, Varga Perla).

Kumite, egyéni

1. helyezettek

Yakuza SK: Denis Molnar, Flavia Dumitrescu;

Bushido SK: Varga Dominik, Szabó Áron, Máté Dóra, Kis Tamara, Lovász Tamás, Szatmári Magor, Alexandra Dan, Nagy Márk.

2. helyezettek

Karate Kids SK: Georgiana Vaida;

Bushido SK: Bikacs Péter, Cozma Máté, Daniel Balea, Silaghi Márk, Artemis Tudorache, Szatmári Bánk, Sasha Pereni, Varga Perla, Fekete Norbert.

3. helyezettek

Karate Kids SK: Jágó Ármin, Pénzes Nicole, Lucian Hepcal;

Yakuza SK: Barta Márk, Ioachim Hotca, Horea Einholz, Nicolas Neamţ, Ioana Molnar, Victoria Mita, Julio Fanea;

Bushido SK: Bálintfi Benjámin, Melán Levente, Alisia Vizireanu, Napor Vivien, Szabó Máté, Őri Fani, Körtvélyessy Benet, Békési Eduárd, Fodor Ábel, Mihai Costea, Larisa Ştefan, Kopeczky Vanessa, Raul Lini.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Tulipánláz
Ma, 15:00
A 17. századi Amszterdamban az elárvult Sophiát házasságba kényszerítik egy vagyonos és befolyásos kereskedővel, ami anyagi biztonságot, de egyben boldogtalanságot is jelent a lány számára. Amikor férje portrét rendel róla, szenvedélyes viszonyba bonyolódik fiatal festőjével. Hogy elmenekülhessenek a kereskedő messzire érő kezei elől, a két szerelmes mindent kockára téve beszáll a tulipánhagyma-üzletbe, abban a reményben, hogy a megfelelő mennyiségű hagymával elég pénzre tesznek szert szabadságu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
A Lego Ninjago film
Ma, 17:00
Ninjago csöpp szigetét rejtélyes ellenség ostromolja. Még szerencse, hogy hat legyőzhetetlennek tűnő nindzsa minden éjszaka harcba száll, és meghökkentő fegyverarzenálja segítségével visszaveri az ellenséget. De kik lehetnek ők? Senki sem tudja. És nem is sejti, hogy az éjszakai szuperharcosok nappal egész másfajta ellenséggel küszködnek. Ugyanis osztálytársak a helyi gimiben, és a középiskolások egyszerű, ám sok küzdelemmel teli hétköznapjait próbálják túlélni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:30
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 26.
Valaki pozitívan reagál közeledésére, és ez helyreállítja mostanában megtépázott önbizalmát, ami újra vonzóvá teszi az ellenkező nem számára.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...