Három karate–egyesületnél már járt a Mikulás
Utoljára módositva: 2014-12-02 14:16:01

Három szatmárnémeti karateegyesület sportolói részvételével rendezték meg az elmúlt hétvégén a Mikulás Kupát. A tornát színesebbé tette a meghívottak zenés–énekes, illetve táncelőadása.

A sportolók ajándékcsomagokat is kaptak a Mikulástól

A hagyományoknak megfelelően idén is ünnepi hangulatban zajlott a Szatmárnémeti Bushido SK által rendezett Mikulás Kupa kata– és kumite–verseny kezdő és haladó karatékáknak, gyerek, minikadett, kadett és junior korosztályban. A házigazda egyesület sportolói mellett a Szatmárnémeti Karate Kids SK, illetve a Szatmárnémeti Yakuza SK karatékái vettek részt a megmérettetésen Szabó Pál, valamint Csatári Attila és Soós Róbert edzők irányításával.

A szatmárnémeti Aurel Popp Zene– és Képzőművészeti Líceum magyar tagozatos, XI. B osztályának tanulói, Kiss Stephanie, Semeniuc Stephanie, Papp Fejér Áron és Medgyesi Balázs zenés–énekes előadása, illetve a Szatmárnémeti Bo.element break dance műsora (edző: Balog Norbert „Boci”) tette ünnepélyesebbé a tornát, amelynek szervezésében partner voltak a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet, a Sthal Press kft., a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Egyesület, valamint a sportolók szülei.

Ugyanakkor a megmérettetés kiváló alkalom volt a Bushido SK három sportolójának, Fekete Norbertnek, Raul Lininek és Varga Dominiknak, hogy egy utolsó főpróbán vegyen részt a december 5–7. között Budapesten zajló Open Open Shito–ryu Karate világkupa viadalon, amelyen tatamira lép majd a veterán korosztályban az egyesület 5. Danos edzője, Balog András is.

Eredmények

Kata, csapatverseny

1. Bushido SK (Fekete Norbert, Varga Dominik, Raul Lini)

2. Bushido SK (Máté Dóra, Larisa Ştefan, Alexandra Dan)

3. Bushido SK (Varga Perla, Kopeczky Vanessa, Sasha Pereni).

Kumite, fiúk, csapatverseny

1. Bushido SK (Nagy Márk, Fekete Norbert, Raul Lini)

2. Yakuza SK (Julio Fanes, Ştefan Lucuţ, Barta Márk).

Kumite, lányok, csapatverseny

1. Yakuza SK (Flavia Dumitrescu, Ioana Molnar, Victoria Mita)

2. Karate Kids SK (Georgiana Vaida, Pénzes Nicole, Camelia Silaghi)

3. Bushido SK (Kopeczky Vanessa, Larisa Ştefan, Varga Perla).

Kumite, egyéni

1. helyezettek

Yakuza SK: Denis Molnar, Flavia Dumitrescu;

Bushido SK: Varga Dominik, Szabó Áron, Máté Dóra, Kis Tamara, Lovász Tamás, Szatmári Magor, Alexandra Dan, Nagy Márk.

2. helyezettek

Karate Kids SK: Georgiana Vaida;

Bushido SK: Bikacs Péter, Cozma Máté, Daniel Balea, Silaghi Márk, Artemis Tudorache, Szatmári Bánk, Sasha Pereni, Varga Perla, Fekete Norbert.

3. helyezettek

Karate Kids SK: Jágó Ármin, Pénzes Nicole, Lucian Hepcal;

Yakuza SK: Barta Márk, Ioachim Hotca, Horea Einholz, Nicolas Neamţ, Ioana Molnar, Victoria Mita, Julio Fanea;

Bushido SK: Bálintfi Benjámin, Melán Levente, Alisia Vizireanu, Napor Vivien, Szabó Máté, Őri Fani, Körtvélyessy Benet, Békési Eduárd, Fodor Ábel, Mihai Costea, Larisa Ştefan, Kopeczky Vanessa, Raul Lini.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az elrabol hercegnő
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Bosszúvágy
Ma, 16:40
A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...