Három lakás még üres
Utoljára módositva: 2020-01-23 18:06:18

Három, egy szobával rendelkező városközponti szociális lakás vár lakosra — közölte a Szatmár megyei önkormányzat.

Még egy héten át várják azon fiatal egészségügyi szakemberek jelentkezését, akik a szatmárnémeti Tudor Vladimirescu utcában lévő ANL-tömbházban szeretnének lakást igényelni. A Szatmár Megyei Tanács fennhatósága alá tartozó épületben még három egyszobás lakás várja a bérlőket. A bérlésről szóló feltételek, illetve az ehhez szükséges dokumentumok listája megtalálható a megyei egészségügyi intézményeknél, illetve a Szatmár Megyei Tanács honlapján.

Az Országos Lakásügynökség által épített és a Szatmár Megyei Tanács tulajdonába tartozó tömbházlakásokba egyébként karácsony előtt költöztek be az első lakók: tizenhárom szatmári, kolozsvári, nagyváradi és bukaresti származású, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban dolgozó szakorvosnak utalták ki a 39 és 52 négyzetméteres, két-, illetve háromszobás városközponti lakásokat, amelyekért a bérlők havi 175 és 280 lej közötti összeget kell fizessenek. Három egyszobás lakás viszont még üres a tágas terasszal és zárt udvaron lévő parkolóval rendelkező tömbházban.

Az egészségügyi szakemberek számára fenntartott lakásokkal az a célja a megyei önkormányzatnak, hogy oldja a szakemberhiányt a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházban. Abban bíznak, hogy a lakások jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a fiatal orvosok Szatmárnémetiben, Szatmár megyében maradjanak, hiszen egy ilyen segítség minden pályakezdő számára jelentős.

A jelentkezési dossziékat a megyei tanács székhelyén, a hetedik emeleti 7-es számú irodában lehet leadni. További információkat a 0261.805.177-es telefonszámon vagy az scci@cjsm.ro e-mail-címen kaphatnak az érdekeltek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 28.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...