Háromból három bronzérem
Utoljára módositva: 2015-07-13 11:34:53

Az Unio SK három cselgáncsozója bronzérmet szerzett, míg a Szatmárnémeti VSK sportolója a második lett a korosztályos bajnokságon.

Raul Oprea, Dominic Stan és Sergiu Oprea

A Szatmárnémeti Unio SK mindhárom cselgáncsozója éremmel tért haza az elmúlt hétvégén Aradról, de Terely Mihály edző elismerte, a korosztályos bajnokságon jegyzett eredmény jobb is lehetett volna, amennyiben sportolói jobban összpontosítanak kulcsfontosságú pillanatokban.

Szombaton Dominic Stan a 13 éven aluliak 38 kilogrammos küzdelmében egy hosszabbításos küzdelemben maradt le a döntőről. Nagyszebeni ellenfelével szemben ugyanis egy intéssel vezetett az utolsó tíz másodpercig, amikor egy passzív támadás miatt őt is büntette a bíró, majd a hosszabbításban egy újabb intéssel vesztette el a meccset. Végül, a bronzmeccsen, a kolozsvári ellenfelét verve állhatott a dobogó harmadik fokára.

Sergiu Oprea a 13 éven aluliak 50 kg-os versenyében győzelemmel kezdett, majd levesztette a második mérkőzését, a továbbiakban pedig, vigaszágon a bronzéremig menetelt három győzelemmel.

Vasárnap, a 12 éven aluliak 55 kilós küzdelmében Raul Oprea is a harmadik helyen zárt: az elődöntőt nyert helyzetből vesztette el, de a bronzmérkőzésen legyőzte piteşti-i ellenfelét, és a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

„Dominic elkönnyelműsködte az elődöntős meccsét, szerintem ő bajnok kellett volna legyen. Raul is döntőt kellett volna játsszon, hiszen meg kellett volna nyerje az elődöntős harcot. Összegezve az eredményt, ez sem rossz, hiszen háromból három éremmel zártunk, ezzel teljesítettük a célt” – mondta Terely.

Egy VSK–ezüst

Raul Şter

Ugyanitt tatamira léptek a Szatmárnémeti VSK cselgáncsozói is. Ifjabb Vasile Fuşle edző tanítványai közül Raul Şter szerzett ezüstérmet a 12 éven aluliak +60 kg-os súlycsoportjában, míg Paula Paştiu (U13, 57 kg) az ötödik, Andreea Marchiş (U13, 40 kg) a hetedik helyen zárt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...