Háromnapos tánctábor
Utoljára módositva: 2014-08-12 09:53:41

Egész napos foglalkozások voltak az egyesület háromnapos táborának ideje alatt

Ez az év sem múlhatott el a nagykárolyi Lead&Follow Táncegyesület tánctábora nélkül.
Augusztus 3-4-5-én zajlott az idei évben a nagykárolyi Lead&Follow Táncegyesület tánctábora. Immár hatodik alkalommal szervezték meg a rendezvényt, melyre idén is, mint minden évben, sok gyermek és fiatal érkezett, hogy három napon keresztül csak a tánccal foglalkozzon.
Fülöp Andrea, a Táncegyesület egyik oktatója elmondta, amellett, hogy a napok legfontosabb programja a tánctanulás, a különböző fellépésekre begyakorolt koreográfia minél kifinomultabb elsajátítása és begyakorlása volt, fontos szerephez jutott a játék és a különböző erőnléti edzések végrehajtása is.
„Reggel 10 órától, egészen 19 óráig zajlottak a foglalkozások, amin negyven gyermek és fiatal vett részt. Természetesen közben ebéd és uzsonnaszünetek voltak, de azt tapasztaltuk, hogy a gyermekek fáradhatatlanok és tele vannak energiával. Érdeklődőek és a visszajelzések alapján elmondhatjuk, pozitív élmény volt ez számukra”- mondta Fülöp Andrea.
Bagossy Zoltán, a Táncegyesület vezetője, a profi társastánc meghonosítója Nagykárolyban, évről-évre arra törekszik, hogy a gyermekek a későbbiekben minél jobb helyezéseket érjenek el a különböző megmérettetéseken. Nem lehet okuk panaszra: az elmúlt egy évben számtalan versenyen voltak és sehonnan nem tértek haza érmek, oklevelek nélkül.
A nyári vakáció ideje alatt, a táboron kívül is folynak a táncórák, hiszen az egyesület csoportjai szinte állandó résztvevői a fesztiváloknak, város- és falunapi rendezvényeknek. Szeptembertől új csoportok indulnak majd, amikre folyamatosan lehet jelentkezni, akár a Lead&Follow Táncegyesület facebook oldalán, akár Bagossy Zoltánnál, vagy Fülöp Andreánál.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...