Háromnapos tánctábor
Utoljára módositva: 2014-08-12 09:53:41

Egész napos foglalkozások voltak az egyesület háromnapos táborának ideje alatt

Ez az év sem múlhatott el a nagykárolyi Lead&Follow Táncegyesület tánctábora nélkül.
Augusztus 3-4-5-én zajlott az idei évben a nagykárolyi Lead&Follow Táncegyesület tánctábora. Immár hatodik alkalommal szervezték meg a rendezvényt, melyre idén is, mint minden évben, sok gyermek és fiatal érkezett, hogy három napon keresztül csak a tánccal foglalkozzon.
Fülöp Andrea, a Táncegyesület egyik oktatója elmondta, amellett, hogy a napok legfontosabb programja a tánctanulás, a különböző fellépésekre begyakorolt koreográfia minél kifinomultabb elsajátítása és begyakorlása volt, fontos szerephez jutott a játék és a különböző erőnléti edzések végrehajtása is.
„Reggel 10 órától, egészen 19 óráig zajlottak a foglalkozások, amin negyven gyermek és fiatal vett részt. Természetesen közben ebéd és uzsonnaszünetek voltak, de azt tapasztaltuk, hogy a gyermekek fáradhatatlanok és tele vannak energiával. Érdeklődőek és a visszajelzések alapján elmondhatjuk, pozitív élmény volt ez számukra”- mondta Fülöp Andrea.
Bagossy Zoltán, a Táncegyesület vezetője, a profi társastánc meghonosítója Nagykárolyban, évről-évre arra törekszik, hogy a gyermekek a későbbiekben minél jobb helyezéseket érjenek el a különböző megmérettetéseken. Nem lehet okuk panaszra: az elmúlt egy évben számtalan versenyen voltak és sehonnan nem tértek haza érmek, oklevelek nélkül.
A nyári vakáció ideje alatt, a táboron kívül is folynak a táncórák, hiszen az egyesület csoportjai szinte állandó résztvevői a fesztiváloknak, város- és falunapi rendezvényeknek. Szeptembertől új csoportok indulnak majd, amikre folyamatosan lehet jelentkezni, akár a Lead&Follow Táncegyesület facebook oldalán, akár Bagossy Zoltánnál, vagy Fülöp Andreánál.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. szeptember 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...