Háromnapos tánctábor
Utoljára módositva: 2014-08-12 09:53:41

Egész napos foglalkozások voltak az egyesület háromnapos táborának ideje alatt

Ez az év sem múlhatott el a nagykárolyi Lead&Follow Táncegyesület tánctábora nélkül.
Augusztus 3-4-5-én zajlott az idei évben a nagykárolyi Lead&Follow Táncegyesület tánctábora. Immár hatodik alkalommal szervezték meg a rendezvényt, melyre idén is, mint minden évben, sok gyermek és fiatal érkezett, hogy három napon keresztül csak a tánccal foglalkozzon.
Fülöp Andrea, a Táncegyesület egyik oktatója elmondta, amellett, hogy a napok legfontosabb programja a tánctanulás, a különböző fellépésekre begyakorolt koreográfia minél kifinomultabb elsajátítása és begyakorlása volt, fontos szerephez jutott a játék és a különböző erőnléti edzések végrehajtása is.
„Reggel 10 órától, egészen 19 óráig zajlottak a foglalkozások, amin negyven gyermek és fiatal vett részt. Természetesen közben ebéd és uzsonnaszünetek voltak, de azt tapasztaltuk, hogy a gyermekek fáradhatatlanok és tele vannak energiával. Érdeklődőek és a visszajelzések alapján elmondhatjuk, pozitív élmény volt ez számukra”- mondta Fülöp Andrea.
Bagossy Zoltán, a Táncegyesület vezetője, a profi társastánc meghonosítója Nagykárolyban, évről-évre arra törekszik, hogy a gyermekek a későbbiekben minél jobb helyezéseket érjenek el a különböző megmérettetéseken. Nem lehet okuk panaszra: az elmúlt egy évben számtalan versenyen voltak és sehonnan nem tértek haza érmek, oklevelek nélkül.
A nyári vakáció ideje alatt, a táboron kívül is folynak a táncórák, hiszen az egyesület csoportjai szinte állandó résztvevői a fesztiváloknak, város- és falunapi rendezvényeknek. Szeptembertől új csoportok indulnak majd, amikre folyamatosan lehet jelentkezni, akár a Lead&Follow Táncegyesület facebook oldalán, akár Bagossy Zoltánnál, vagy Fülöp Andreánál.

Tőtős Tímea

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:25
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:45
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...