Háromszáz riasztás
Utoljára módositva: 2015-09-21 13:30:06

Közel háromszáz alkalommal riasztották a Szatmár Megyei Mentőszolgálat dolgozóit az elmúlt hétvégén, köztük egy öngyilkosságot megkísérelt tinédzserhez — tudtuk meg dr. Lucian Tarţától, az intézmény szóvivőjétől.

Szeptember 18–20. között 295 riasztás futott be a mentősökhöz, az egyik legsúlyosabb esetet, egy 16 éves tinédzsert szombaton délután láttak el a szakemberek. A fiatal egy éles tárggyal több mély, vágott sebet ejtett a bal karján, így próbált véget vetni az életének. A mentősök gyors beavatkozásának köszönhetően, a fiatalnak nem esett komoly baja, az ellátását követően beszállították a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára.

Vasárnap a késő délutáni órákban egy súlyos, lajosvölgyi közúti balesethez is kiszálltak a mentősök a SMURD rohammentő-szolgálat szakembereivel közösen. A helyszínről három sérültet szállítottak kórházba. Szintén vasárnap, de az esti órákban a megyeközpont Lebedei utcájából kaptak hívást a szakemberek, itt egy, az utcán összerogyott fiatalemberhez riasztották őket. Mint kiderült, az ittas állapotban lévő pácienst bántalmazták és megkéselték. „Állítása szerint nem tudta, hogy ki tette ezt vele, azt viszont elmondta, hogy bántalmazták. A kollégáim beszállították a Szatmár Megyei Kórházba további ellátásra” — magyarázta a szóvivő.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. május 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...