Háromszáz szabad állás
Utoljára módositva: 2018-07-01 20:41:42

Tavaly ilyenkor négyszázötven betöltésre váró állást tett közzé a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM), idén július első hetére háromszáz lett meghirdetve.

A szabad állások tíz százalékába keresnek felsőfokú végzettségű munkatársat a cégek, kétszáz állásba középfokú, érettségizett kollégát várnak, illetve hetvenegy olyan állás lett meghirdetve a megyében, amelyikbe képzettség nélküli személyt várnak.

Az egy évvel ezelőtti igények a cégek részéről nem sokat változtak, szinte ugyanazokra a posztokra várnak embert, mint tavaly. Most is biztonsági őrt, pénztárost, textilipari munkást, szabót és konfekcióst keresnek, de kereskedelmi dolgozókra, rakodókra, csomagolómunkásokra és alkatrész-összeszerelőkre is szükség van. Építőcégek keresnek festő-mázolókat, falazókat és egyéb építőipari munkásokat, szükség van még traktoristákra, hegesztőkre, asztalosokra, kamionsofőrökre, csőszre, pincérre, útkarbantartást végző munkásra, szakorvosra, autószerelőre, lakatosra, könyvelőre, minőségellenőrre és szállodai szobalányra.

A munkahelyet keresők az AJOFM szatmárnémeti székhelyén, valamint a nagykárolyi, tasnádi, erdődi, turci vagy avasfelsőfalui kirendeltségében érdeklődhetnek az állások betöltésének feltételei iránt és afelől, hogy milyen papírokra van szükség a munkába álláshoz. Az állásokat meghirdető cégek elérhetőségeit is az AJOFM városi kirendeltségeiben adják ki, vagy a 0261–770237-es telefonszámon szolgálnak bővebb tájékoztatással. A megüresedett állásokkal kapcsolatban ugyanakkor a cégek képviselőit, foglalkoztatásban illetékes munkatársait is várják a munkaerő-foglalkoztatás valamelyik kirendeltségében, az AJOFM nyilvántartásába leközölni a megüresedett állásokat, ugyanis ez kötelező.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. április 7.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...