Háromszor állhatott bajnoki dobogóra Bartincki
Utoljára módositva: 2016-04-12 18:02:16

Râmnicu Vâlceán rendezte idén a legnagyobb világszervezethez, a Karate Világszövetséghez (WKF) tartozó román föderáció (FRK) a stílusközi bajnokságot, amelyen idén 49 hazai egyesület mintegy 450 sportolója küzdött az érmekért.

Köztük volt a megye legjobb sportolója is, a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület karatékája, Bartincki Attila is, akit a klub oktatója és elnöke, dr. Fazekas György Zoltán, illetve a klub alelnöke, Bartincki Lajos kísért el. Attila remekül teljesített, hiszen ezüstérmet szerzett a 21 éven aluliak kata próbájában, majd bronzérmes lett a felnőtteknél is, de ugyanakkor harmadik lett a 21 évesek kumite versenyében is, a -60 kilogrammos súlycsoportban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...