Hat érmet hoztak Zilahról a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2014-06-23 18:05:34

Összetettben a harmadik helyen zárt vasárnap a Nagykárolyi Diákklub kartingcsapata a Zilahon rendezett 22. regionális versenyen.

A nagykárolyi kartingcsapat Zilahon

Mille János szakkörvezető lapunknak elmondta, tanítványai közül Schmidt Helmut (puffo korosztály) és Keller Márk (mini korosztály) szerepeltek a legjobban, ők az első helyen zártak, míg Papp Ádám (kadett korosztály) és Nagy Patrich (Mobra, junior korosztály) ezüstérmet szereztek, Verdes Márk (Mobra, junior korosztály) a harmadik lett. Mille János a veteránok Mobra géposztályában versenyzett és dicsérő oklevelet kapott. Az egyéni eredmények összesítése után állították össze a csapattáblázatot, ahol a nagykárolyiak a harmadik helyre lettek sorolva.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...