Hatalmas kátyú nehezíti a közlekedést
Utoljára módositva: 2014-02-11 08:53:56

Olvasóink jelezték, hogy a Szatmárnémetit tehermentesítő, Batiztól a Lázári felé tartó útra vezető terelőúton hatalmas gödör nehezíti a közlekedést.

Az úgynevezett Tetvesen átvivő szakaszon, közvetlenül a vasúti átkelő előtt valóban jókora kátyút találtunk, melybe az autósok többsége nem mer belehajtani, inkább megállnak, ha valami jön szemből, hogy a bal oldali sávon tudjanak áthajtani a síneken. Érdeklődésünkre Ioan Şereş, a megyei önkormányzat műszaki osztályának vezetője elmondta: különítettek el pénzt a megyei utak javítására, a munkálatokra pedig várhatóan márciustól kerül majd sor, meg kell várniuk ugyanis, hogy az időjárási viszonyok lehetővé tegyék a beavatkozások megfelelő minőségű kivitelezését. Az említett gödör kapcsán pedig azt ígérte, hogy megtekintik, mi a gond, és megpróbálnak mihamarabb intézkedni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...