Határátlépéskor több órás várakozásra készüljenek!
Utoljára módositva: 2014-05-12 19:13:29

Az autósok nem értik, miért kell órákig vesztegelniük a határon

Hétfő reggel hosszú sor alakult ki a petei határátkelőnél, ahol értesüléseink szerint körülbelül 40 percet kellett várakozniuk úgy a kifelé tartó, mint a Magyarországról érkező autósoknak. Ez sokaknak komoly kellemetlenséget okozott, hisz jó néhányan kelnek át nap mint nap az országhatáron munkahelyükre igyekezve. Érdeklődésünkre Radu Lungu, a Máramarosi Határrendészeti Felügyelőség szóvivője mindössze annyit közölt, hogy több ellenőrt állítottak munkába, hogy felgyorsítsák az átkelést, és ha kell, további sávokat is megnyitnak. Azt azonban nem tudtuk meg, mi okból vesznek minden határátlépőt nyilvántartásba, kérdésünkre a válasz mindössze annyi volt, hogy hét elején általában többen utaznak át a román-magyar határon, emiatt alakult ki torlódás. Lungu elmondta, remélik mihamarabb sikerül lecsökkenteniük a várakozási időt. Ehhez képest a kora esti órákban olyan hosszú kocsisorok torlódtak fel, hogy az országba való belépésre már 3–4 órát kellett várni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:30
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 26.
Valaki pozitívan reagál közeledésére, és ez helyreállítja mostanában megtépázott önbizalmát, ami újra vonzóvá teszi az ellenkező nem számára.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...