Hatra nőtt a kórházi vérontás áldozatainak száma
Utoljára módositva: 2019-08-26 14:38:14

Meghalt hétfő reggel a săpocai támadás egyik, a bukaresti egyetemi sürgősségi kórházba beutalt áldozata, tájékoztatott az egészségügyi minisztérium.

„A tárcát tájékoztatták, hogy a săpocai neuropszichiátriai kórházban történt támadás egyik áldozata, akit a bukaresti egyetemi sürgősségi kórházban kezeltek, hétfő reggel meghalt. A halálos áldozatok száma így hatra emelkedik. Az áldozat egy 79 éves nő, akit megműtöttek, de ezt követően folyamatosan súlyos állapotban volt, lélegeztető gépre volt kötve és hemodinamikailag is instabil volt” – informál a tárca. A közlemény értelmében a kórházba beutalt másik pácienst a múlt hét óta az idegsebészeten kezelik, állapota stabil.

A Floreasca kórházba beutalt páciens állapota továbbra is súlyos. Bár a szedált állapotot megszüntették, a beteg nem ébredt fel a kómából. Magas láza és magas vérnyomása van, túlélési esélye folyamatosan csökken, tájékoztat a minisztérium. A Sfântul Pantelimon kórházba vitt és megműtött férfi állapota súlyos, kómában van, az ide beutalt nőt pedig pénteken átvitték a Buzău Megyei Kórház neurológiai osztályára.

A Bagdasar kórházban két nőt és egy férfit kezelnek. A 62 éves nőt hétfőn akarják megműteni, a 83 éves nő állapota javult, így lehet, hogy a hét folyamán visszaviszik Buzău megyébe, a 60 éve férfi állapota javult, de az orvosok szerint még mindig fennáll az eshetősége, hogy meg kell műteni, informál még a tárca.

Augusztus 17-én éjszaka a săpocai neuropszichiátriai kórházba alkoholelvonási tünetekkel beutalt 38 éves férfi több ütést mért egy perfúziós állvánnyal két kórterem pácienseinek a fejére. Négy páciens azonnal meghalt, heten súlyosan megsérültek, de egyikük néhány nappal később meghalt a kórházban. A halálos áldozatok száma most hatra emelkedett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...