Hazai győzelemmel számolnak
Utoljára módositva: 2017-04-21 13:54:53

A dési kudarcot feledtetné a Pusztadaróci Recolta, és nyerni szeretne szombat délután a máramarosi ellenfelével szemben. Visszatér Raul Ritli, Micaș és Ionescu, Macho még ül egy fordulót.

Bizakodva várja a Pusztadróci Recolta labdarúgócsapata a harmadosztály huszonnegyedik fordulójának a mérkőzését, amikor a Sülelmedi Viitorul lesz az ellenfél a községi focipályán. Ritli Zoltán edző (képünkön) legénységének ugyanis győzni kell, hogy versenyben maradjon a bentmaradást jelentő helyekért.

Az bizonyos, hogy egy jó mérkőzés van kilátásban, hiszen mindkét csapat kispadján rutinos edzők ülnek, akik tavaly még kollégák voltak a másodosztályos Nagybányai FCM együttesnél. A sülelmedi alakulatot Dorin Toma vezeti, az elmúlt idényben pedig Ritli volt az azóta megszűnt nagybányai csapat technikai igazgatója. „Dorin jó csapatot hozott össze Sülelmeden. A fiatal tehetségek mellett rutinos, idősebb játékosok alkotják a keretet. Szerintem jobb csapata van, mint Lénárdfalvának” — dicsérte szombati ellenfelét Ritli. Viszont az eredmények ezt nem támasztják alá, de a Recolta edzője szerint csak a szerencsén múlik, hogy nem tudnak nyerni. „A Lénárdfalva ellen legalább öttel kellett volna nyerjenek, de tizenegyest, ziccereket hagytak ki” — utalt az egy hónappal ezelőtti mérkőzésre, amikor a máramarosi rangadó 1–1-el ért véget.

A máramarosi Sülelmedi Viitorul egyébként tavasszal még egy mérkőzést sem nyert meg és összesen három pontot gyűjtött. Egyetlen idegenbeli pontját a a Kolozsvári Sănătatea otthonában szerezte. Fugyivásárhelyen, Nemeszsukon, majd Nagyszebenben is vereséget szenvedett Toma csapata, az elmúlt fordulóban pedig odahaza ikszelt a Szászmedgyesi Gaz Metan II-vel.

Ezzel szemben a Recoltának igen jó tavaszi rajtja volt. Igaz, nyerni tudott Pusztadarócon a Sănătatea és a Hermannstadt, majd Zilahtól is kikapott Ritli csapata, utána viszont Szászmedgyesen nyertek, majd a Marosvásárhelyi ASA II és a Besztercei FC is pontok nélkül lett hazaküldve. Múlt héten a Dési Unirea rondított bele a győzelmi szériába, de a Rekinek ma bizonyítani kell, hogy egy véletlen volt csak a 6–1-es vereség. Ráadásul visszatér két eltiltott alapjátékos, Micaș és Ionescu is, illetve a sérült Raul Ritli is vállalja a játékot. Marius Pop (Macho) viszont ezen a héten még pihen, ugyanis az ASA II elleni kiállítása miatt három fordulóra lett eltiltva, illetve 1000 lej bírságot is fizetnie kell.

„Nehéz meccs lesz, de nekünk győzni kell” — mondta Ritli, aki bízik abban, hogy sokan kilátogatnak majd a 17 órakor kezdődő találkozóra.

A szombati meccs előtt a Recolta az utolsó előtti, 14. helyen áll és három pont a hátránya a Fugyivásárhelyi SK mögött. A 24 pontos máramarosi ellenfél a 10. pozíciót foglalja el.

Labdarúgó Liga 3, 5-ös csoport, 24. forduló

Péntek, 17 óra

Nemeszsuki Unirea – Marosvásárhelyi ASA II

Kolozsvári Sănătatea – Fugyivásárhelyi SK

Zilahi FC – Kudzsiri Metalurgistul

AFC Hermannstadt – Radnóti SK

Szászmedgyesi Gaz Metan II – Szászrégeni Avântul.

Szombat, 17 óra

Pusztadaróci Recolta – Sülelmedi Viitorul.

Játék nélkül

Besztercei FC – Dési Unirea 0–3

Szabadnapos

Lénárdfalvi ACS.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 17:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 20:40
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 15.
Ne hagyja figyelmen kívül a környezetében élők véleményét, hiszen olyan kérdésben készül dönteni, amely őket is közelről érinti.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...