Hazai pályán a „kézi iskolásokat” fogadja a Szatmárnémeti VSK
Utoljára módositva: 2014-02-14 20:38:50

Vasárnap 11 órától a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben a Nagybányai Academia de Handbal Minaur ellen játszik a VSK férfi csapata.

Két hét szünet után ismét játszik a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata, ezúttal a Nagybányai Academia de Handbal Minaur érkezik vendégként a másodosztály bajnokság 15. fordulójában.

Mint ismeretes, Nicolae Istrate edző legénysége a visszavágó idényben az eddigi háromból eddig egyetlen meccset játszott. Az első téli meccsen a Nagybányai Extrem lett volna az ellenfél, de az együttes visszalépett a bajnokságból, egy héttel később pedig a Segesvári CSS érkezett Szatmárnémetibe és 56–36 arányban kapott ki a „piros–fehérektől”. Az elmúlt hétvégére tervezett nagyszebeni találkozót halasztották, így újabb pihenőre kényszerült a VSK. Vasárnap 11 órára várják a máramarosiakat, Istrate pedig reméli, hogy tanítványainak végre lesz játéklehetőségük. „Remélem jön az Academia” – jegyezte meg viccelődve a szakvezető. „Nagyon nehéz így formában tartani a játékosokat, hogy egyszer játszunk, egyszer nem. Sajnos ezekben a kényszerszünetekben nem sikerült ellenfelet hívni felkészülési mérkőzésre, ez negatívan befolyásolta az edzésprogramunkat. Remélem, ez nem lesz kihatással a vasárnapi meccsen, és simán hozzuk a kötelező győzelmet” – tette hozzá Istrate.

A szatmári keretből egyedül Chira játéka kérdőjeles, enyhe izomhúzódás miatt kihagyhatja a vasárnapi bajnokit. A többiek azonban egészségesek és várják a nagybányaiakat.

A két meccs hátrányban levő VSK egyébként visszacsúszott a B csoport táblázatának a 6. helyére, de a pótolás után ismét felzárkózhat az élbojhoz. A vasárnapi ellenfél a tabella 8. helyét foglalja el, és kilenc egységnyi a hátránya a 21 pontos VSK-hoz viszonyítva. Az őszi találkozón a szatmáriak 30–21 arányban győztek Nagybányán.

Mint arról beszámoltunk, a VSK – Academia találkozót vasárnap 11 órától, a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben a nagyváradi Ciprian Foltic, Cristian Pipa bírópáros vezeti. A 15. fordulóban rendezik még a Nagyszebeni HC – Segesvári CSS, a CSU Craiova – HC Argeş Piteşti, a Nagyváradi VSK – Kolozsvári U és a Fogarasi HCM – Segesvári Naţional mérkőzéseket, a Szászsebesi Voinţa szabadnapos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:20
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hogyan védekezel a megfázás ellen?
Különféle vitaminokat szedek
Rengeteg gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor
Mindig figyelek arra, hogy kellően fel legyek öltözve
Nem szoktam megfázni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 23.
Irigylésre méltóan sok energiája van, senki és semmi nem tartóztathatja fel, ha valamit a fejébe vesz, márpedig ma tele van jobbnál jobb ötletekkel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...