Házak is lesznek a lakóparkban
Utoljára módositva: 2019-11-08 18:42:39

A terület városrendezési tervével kapcsolatos pénteki közmeghallgatáson kiderült, a lakóparkban nem csak négyemeletes, társasház típusú tömbházak épülnek, hanem földszintes házak is.

Arról már többször is beszámoltunk, hogy az Auchan ingatlanfejlesztő cégének, az Immochanból lett Ceetrusnak hosszabb távú és fajsúlyos tervei vannak Szatmárnémetivel, s az október 3-án megnyílt Aushopping alléval távolról sem értek véget az építkezések — a beruházók ugyanis az új épület és a töltés közötti, a tulajdonukban lévő közel öt hektáros területen egy minivárost terveznek felépíteni. A pláza és a mozi mellett lesz két park, játszótér, amfiteátrum, kerékpárpálya és kerékpárkölcsönző, sétatér, sok-sok zöldövezet, amelyek mind szervesen kapcsolódik ahhoz a körülbelül 300 lakásos lakóparkhoz, amelyet a bevásárlóközpont mellett alakítanak ki. S mint a terület városrendezési tervével kapcsolatos pénteki közmeghallgatáson kiderült, a lakóparkban nem csak négyemeletes, társasház típusú tömbházak épülnek, hanem földszintes házak is.

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...