Hazatér Oláh Jani a kézicsapathoz
Utoljára módositva: 2014-01-24 09:45:24

Oláh János, a Szatmárnémeti VSK kézilabdacsapatának egykori játékosa visszatérhet, pénteken kell véglegesítsék a szerződését. Istrate nem akart erről beszélni, Neagu nem válaszolt hívásainkra.

Oláh Jani két év után már (majdnem) tökéletes románul nyelvtudással rendelkezve nyilatkozott a román sajtónak

Várhatóan pénteken véglegesítik a szerződését Oláh Jánosnak. A Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának talán legnépszerűbb játékosa 2012-ben távozott a „piros–fehérektől”, a Nagybányai Minaurhoz szerződött, amellyel az élvonalba kvalifikálta magát. A szegedi jobbszélső azonban nem kapott kellő figyelmet a bányai edzőktől a Nemzeti Ligában, a fizetését is csökkenteni akarták, így Oláh Jani tavaly novemberben inkább szakított a Minaurral.

Nicolae Istrate edző azonban visszafogottan nyilatkozott, amikor Jani visszatéréséről kérdeztük. A VSK szakvezetője azt állítja, szüksége van Oláh játékára a csapatban, talán még beszélgettek is a visszatérésről, de azt mondja, hogy a klubnak nincs pénze az magyarországi srác fizetésének a biztosítására. „Ott van az a pénz, csak ésszerűen kell elosztani. Oláh Jani ér annyit, mint akármelyik két–három játékos együttvéve a jelenlegi keretből” – mondta lapunknak egy, a neve elhallgatását kérő személy. Értesüléseink megerősítése érdekében meg akartuk kérdezni Valeriu Neagut, azonban a klubelnök többszöri próbálkozás után sem volt elérhető telefonon. Oláh Jani azonban elárulta, már csak órák kérdése, hogy ismét a VSK játékosa legyen, Nagybányáról vártak egy, a transzferhez szükséges dokumentumot. Az idő azonban sürget, ugyanis a Román Kézilabda Szövetségnél pénteken lejár az átigazolási időszak. A jobbszélső egyébként hasonló okból csúszott le két hazai szerződésről, ugyanis a Temesvári Poli és a Steaua is élénken érdeklődött, viszont az élvonalban már korábban lejárt a terminus, így Jani szerződés nélkül maradt. „Végül is örülök, mert itthon vagyok Andival (Orosz Andreea, a VSK női kosárlabdacsapatának a kapitánya a menyasszonya – szerk. megj.), hiszen nyáron lesz az esküvőnk. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – mondta lapunknak a jobbszélső, aki novembertől egyénileg végez erőnléti edzéseket.

Oláh János 2008-ban szerződött a Szatmárnémeti VSK-hoz, és még az első idényben feljutott a csapattal az élvonalba. Hamar belopta magát a szurkolók szívében és a csapat kedvence lett. Mindhárom nemzeti ligás idényt a VSK-nál töltötte, majd a klub vezetősége váltása után Janinak nem volt maradása a csapatnál. 2012. november 1-től játszott a Minaurnál, amellyel feljutott a Nemzeti Ligába. Innen ismert a 28 éves kézilabdázó története, amelynek remélhetőleg (ahogy ő fogalmazott) „itthon” lesz folytatása. „Ha minden jól alakul, akkor pénteken többet fogok tudni” – zárta mondanivalóját Jani.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Thor: Ragnarök
Ma, 16:45
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Elek György könyvbemutató
Ma, 17:00
Lélek és test hálószobája című könyv bemutatója.
pin Szatmári Római Katolikus Püspöki Hivatal

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 19:20
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
Bluescore
Ma, 20:00
Koncert
Club Poesis

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 21:05
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...