Helyi gazdák támogatása
Utoljára módositva: 2017-10-11 10:44:28

Ismét különlegesebb piaci nappal készültek a nagykárolyi élelmiszerpiac működtetői, mellyel mind a termelők, mind pedig a vásárlók számára szerettek volna kedvezni.

Tegnap ugyanis 8.30 és 14 óra között, a helyi termékek népszerűsítése érdekében olyan nagykárolyi vagy környékbeli településekről érkező termelők kínálták portékáikat, akik a hazai minőség garanciáját jelentik. A hazai termékek választása és előtérbe helyezése érdekében őstermelők kínálták szemrevaló portékáikat a nagykárolyi élelmiszerpiacon. Igaz, lehetett volna több vásárló, azonban az érdeklődés bizonyítja, hogy van létjogosultsága az ilyen jellegű kezdeményezéseknek, és jó lenne, ha a vásárlók ismét felfedeznék a hazai ízek, a kistermelők által kínált portékák jó minőségét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...