Helyi terméket az asztalra!
Utoljára módositva: 2018-10-11 10:08:06

A helyi termékek vásárát tartották szerdán délelőtt a nagykárolyi élelmiszerpiacon, a rendezvénnyel egy országos szintű kezdeményezéshez csatlakozott a nagykárolyi piacigazgatóság.

A szervezők elsősorban tejtermékekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel foglalkozó termelőket hívtak meg, valamint pékségeket, hogy a helyszínen népszerűsítve kínálják termékeiket. Harapnivalóval is készültek: zsíros kenyeret, illetve aprósüteményt kínáltak a vásárra érkezőknek. A nagykárolyi általános iskolák és óvodai közösségek is csatlakoztak a hazai, egészséges termékek népszerűsítését célul kitűző kezdeményezéshez, amely igazán sikeresnek volt mondható. Részesítsük előnyben a helyi termelőket, hiszen így sokkal jobb minőségű termékeket fogyaszthatunk, s ezzel egészségünk megőrzése érdekében is sokat tehetünk amellett, hogy támogatjuk a gazdákat —foglalták össze kezdeményezésük lényegét az élelmiszerpiacot működtető igazgatóság tagjai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...