Huszonnégy órás áramszünetet okozott a részeg sofőr
Utoljára módositva: 2014-01-12 13:36:24

Szombat este 18 óra körül sikerült helyreállítaniuk az áramszolgáltatást az Electrica Rt. munkatársainak Ombodon, miután péntek este egy ittas sofőr belehajtott egy villanyoszlopba, ami kitört és a fél falu áram nélkül maradt.

Az áramszolgáltató munkatársai szombaton egész nap a helyszínen dolgoztak

Pénteken 18 óra körül a református templomnál lévő kanyarban egy kisteherautó lesodródott az úttestről és villanyoszlopnak csapódott, amit kitört, ezért körülbelül egy órán át a Szamos-menti települések mindegyikében szünetelt az áramellátás. Az áramszolgáltató munkatársai a helyszínre siettek, és lezárták a főutat a helyszínelés és a javítás idejére, a forgalmat pedig a falu egy kis mellékutcájába terelték. Ombod kivételével sikerült helyreállítani az áramszolgáltatást, a falu lakosainak egy része azonban gyertyafény mellett töltötte a péntek estét.

A rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a balesetet okozó jármű sofőrje nagyon-nagyon részeg volt, a leheletében 1,55 milligramm/liter alkoholszintet mértek, sérülései ellátása miatt kórházba kellett szállítani..

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...