Huszonnégy órás áramszünetet okozott a részeg sofőr
Utoljára módositva: 2014-01-12 13:36:24

Szombat este 18 óra körül sikerült helyreállítaniuk az áramszolgáltatást az Electrica Rt. munkatársainak Ombodon, miután péntek este egy ittas sofőr belehajtott egy villanyoszlopba, ami kitört és a fél falu áram nélkül maradt.

Az áramszolgáltató munkatársai szombaton egész nap a helyszínen dolgoztak

Pénteken 18 óra körül a református templomnál lévő kanyarban egy kisteherautó lesodródott az úttestről és villanyoszlopnak csapódott, amit kitört, ezért körülbelül egy órán át a Szamos-menti települések mindegyikében szünetelt az áramellátás. Az áramszolgáltató munkatársai a helyszínre siettek, és lezárták a főutat a helyszínelés és a javítás idejére, a forgalmat pedig a falu egy kis mellékutcájába terelték. Ombod kivételével sikerült helyreállítani az áramszolgáltatást, a falu lakosainak egy része azonban gyertyafény mellett töltötte a péntek estét.

A rendőrség szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a balesetet okozó jármű sofőrje nagyon-nagyon részeg volt, a leheletében 1,55 milligramm/liter alkoholszintet mértek, sérülései ellátása miatt kórházba kellett szállítani..

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...