Hét érem maradt itthon
Utoljára módositva: 2018-06-25 14:33:02

A szatmáriak közül Romeo Lung, Carina Pașca, Giulia Pașca, Paul Cîmpan és Dragoș Polgar állhattak dobogóra a bajnoki küzdelmeken.

Több mint négyszáz cselgáncsozó lépett tatamira szombaton és vasárnap a szatmárnémeti Both Katalin Sportteremben, ahol a 13 évesek bajnoki küzdelmei zajlottak. Két szatmári egyesület, a Szatmárnémeti Unio és a Szatmárnémeti VSK is harcba küldte legjobbjait, öten pedig a dobogóra is felállhattak a nap végén. Romeo Lungot és Paul Cîmpant kétszer is pódiumra szólították, hiszen egyéniben, majd a 6-os számú eurórégió csapatával is bronzérmesek lettek.

Romeo, az Unio SK cselgáncsozója (edző: Terely Mihály, Ramona Igna) egy 33 fős mezőnyben szerzett egyéni érmet. Négy nyert meccs után a döntőbe jutásért rendezett párharcot egy intéssel vesztette el, de a bronzmeccset megnyerte wazarival.

A Szatmárnémeti VSK dzsudokái közül (edző: Marian Halas) Carina Pașca jegyezte a legjobb eredményt, ő 28 kilós súlycsoportban lett ezüstérmes. Ugyanitt, a testvére, Giulia bronzérmet szerzett. Cîmpan egyéni bronzérmét a 38 kilós küzdelemben szerezte, majd a csapatban Dragoș Polgarral és Romeo Lunggal együtt állhatott a dobogó harmadik fokára.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szelektíven gyűjtöd-e a szemetet?
Igen, mindig figyelek arra, hogy lehetőségeim szerint külön gyűjtsem a hulladékot
A háztartási hulladékot nem gyűjtöm szelektíven, de az elektronikai cikkeket külön szoktam leadni
Legfeljebb a papírt, műanyagot gyűjtöm külön
Nem gyűjtöm szelektíven a szemetet, hiszen a kukákban úgyis összekeverednek a hulladékok tapasztalataim szerint
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. március 25.
Talán nem azt hozod, amit várnak tőled, ami talán mindenkiben feszültséget kelt. Talán te magad is egyre feszültebb leszel a gondolattól, hogy mások nem elégedettek veled. Tudod, mit szoktál gondolni, amikor valaki elmeséli, hogy nem értik meg? Igen, azt, hogy a kommunikáció lenne a megoldás. Ez így van a te életedben is.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 25.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...