Hét éremmel Nagyszalontáról
Utoljára módositva: 2017-11-02 13:12:35

Tizenhárom karatéka képviselte a Szatmárnémeti Samuraiul SK-t a nagyszalontai nemzetközi tornán, ahol négy ország közel négyszáz sportolója mérte össze erejét és tudását.

A tavaly bajnok Andrea Ardelean, a 8–9 éves haladók kata próbájában 25 fős mezőnyben zárt a második helyen. Ezüstérmet szerzett még Ardelean Krisztofer (8–9 évesek, kumite, -35 kg), Podolyák Denissza (16–17 évesek, kumite, -60 kg) és Vida Áron (10–11 évesek, kumite, -35 kg), míg Patrick Ciriciu (12–13 évesek, kumite, +55 kg), Matei Mihali (14–15 évesek, kumite, -55 kg) és Vida Ármin (16–17 évesek, kumite, -75 kg) a harmadik helyen zártak.

Kevéssel maradt le a dobogóról Magos Róbert Patrick, a kumite próbában, a 22 fős mezőnyben egy kiütéses győzelemmel kezdett: a fejre irányított lábtechnikával (mawashi geri) 20 másodperc alatt zárt az másfél perces meccset. Viszont az elődöntőben pontozással kikapott, így nem állhatott dobogóra a Samuraiul karatékája.

A tornán részt vettek még Andrei Olosuteanu, Laura Pop, Jenei Dávid, Daniel Bontidean és Vida Márk, akik ezúttal nem állhattak dobogóra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 25.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...