Hét szatmári érem a Match Point Kupán
Utoljára módositva: 2014-08-04 15:41:31

Először rendezett korosztályos tornát a Szatmárnémeti Match Point Tenisz Klub, a szatmárnémeti Sănătatea Sportbázison, amelyen a hazaiak mellett temesvári, nagyváradi, nagybányai, zilahi, besztercei, ploieşti-i és belényesi sportolók mérkőztek meg.

Mihai Lungu, Varga Zsolt, Ariana Ţimerman, Ioana Răcăuţan és Panas Antónia Xénia

A házigazda Match Point TK teniszezői közül Ariana Ţimerman kétszer is felállhatott a dobogó legfelső fokára, miután megnyerte a 14 éves lányok egyéni versenyét, majd az egyesben bronzérmes Ioana Răcăuţannal az oldalán párosban is első lett.

A 12 éves fiúk páros versenyében Mihai Lungu nyert aranyérmet a temesvári Andrei Bugleával az oldalán, míg Varga Zsolt második lett a nagyváradi társával, Ioan Straciuc-kal.

A Panas edzőházaspár, Călin és Antónia Xénia tanítványai közül a 12 éves lányok egyéni küzdelmeiben Tarr Blanka állhatott a dobogó harmadik fokára.

A Szatmárnémeti Tennis 4 You SK sportolója, Czaholczi Arnold a 14 éves fiúk ezüstérmét szerezte meg.

Fotók és szöveg: Pesek Attila

Panas Antónia Xénia és a román szakági szövetség által delegált temesvári bíró, Gheorghe Scripor

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...