Hétfőn kezdődnek a szatmári pályák engedélyeztetése
Utoljára módositva: 2014-07-27 18:18:19

Minimális követelményeknek kell megfeleljenek a Szatmár megyei labdarúgópályák, ahol az augusztus közepén kezdődő idényben a Liga 4 Elite osztályban szereplő csapatok fognak játszani.

Pataki Zoltánt és Cornel Zimant bízta meg a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) a Liga 4 Elite osztályában szereplő együttesek pályáinak ellenőrzésére és engedélyeztetésre. Erről a múlt hétvégi gyűlésén döntött az AJF végrehajtó bizottsága, ahol arról is határoztak, hogy az ellenőrzéseket már hétfőn megkezdik. Ezen alkalmakkor az érintett klub képviselője is jelen kell legyen – emlékeztetett Szilágyi István, az AJF elnöke.

A két alelnök, Pataki és Ziman ellenőrizni fogja a játéktér minőségét és a hozzá tartozó ingatlanokat is. A meghatározott minimális követelmények az engedélyeztetéshez: a házigazda és a vendégcsapatnak, illetve a bíróknak legyen külön öltözője, bennük fürdőkkel, illemhelyekkel, amelyekben hideg és meleg víz szolgáltatás legyen, az öltözőkben legyenek székek vagy padok a csapat játékosai számára, a játéktér legyen elkerítve, és ha az öltöző és játéktér között távolság van, akkor a kettő közötti kapcsolat elkerített játékoskijáróval legyen biztosítva, amely biztosítsa a mérkőzéseken jelen levő hivatalos személyek biztonságát.

Ideiglenes engedélyt is kaphatnak a klubok, amennyiben nem tudnak minden elvárásnak eleget tenni a bajnokság rajtjáig, de ezeket a hiányosságokat pótolniuk kell az egyesületeknek a bajnoki idényben, ellenkező esetben nem lesznek programálva a meccsekre a csapatok.

Sorsolás a jövő héttől

A végrehajtó bizottság továbbá arról is döntött, hogy a Liga 4 Elite-ben szereplő együttesek kötelesek kifizetniük adósságaik felét, a többi ötven százalékot pedig részletekben törleszthetik a naptári év végéig.

A „megyei egy” versenynaptárának a programját augusztus 4-én, 10 órától sorsolják ki az AJF szatmárnémeti székhelyén, míg a Liga 4 („megyei kettő”) sorsolását augusztus 12-én, 10 órától rendezik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...