Hétközi forduló is lesz a megyei tavaszi szezonban
Utoljára módositva: 2019-01-10 15:11:56

Március 10-én a Liga 4 C-csoportjának a küzdelmeivel kezdődik a megyei bajnokság tavaszi idénye – döntötte el csütörtöki ülésén a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) végrehajtó bizottsága.

Az A és B jelzésű szériákban később, március 24-én rendezik az első tavaszi bajnoki mérkőzéseket. Az AJF közleménye szerint májusban rendeznek egy hétközi fordulót is, ennek dátumát még nem határozták meg. Viszont a bajnoki alapszakaszt május 26-ig be kell fejezni, amit a négyes döntő követ (Final Four Elite, vagyis FFE), ahol a csoportgyőztesek, illetve a legjobb második helyezett vesz részt. Ez utóbbi kihirdetésére az ifiknél és a felnőtteknél is egy kormérkőzéses tornát rendeznek egy semleges pályán. Az érintett csapatok képviselőinek a jelenlétében május 27-én fogják kisorsolni az FFE elődöntőjének a párosításait.

Az AJF közleményében hangsúlyozza, hogy az FFE-ben szereplő csapatoknak meg kell felelniük a román szövetség (FRF) által rendezett Liga 3-as osztályzó rendezési szabályainak, amely elolvasható a frf-ajf.ro/satu-mare/ oldalon. Az AJF internetes oldalával kapcsolatban egyébként döntés született, hogy a FRF kérésére 2019-től ismét évi 200 lej karbantartási díjat kell fizetni.

A Liga 5 tavaszi küzdelmei április 4-én kezdődnek, míg a C, D és E korosztályos megyei bajnokságok idei rajtját az AJF szakbizottsága fogja meghatározni március 11-i ülésén.

A FRF által meghirdetett téli átigazolási időszak január 29. – február 25. között zajlik, de a megyei felnőtt és ifjúsági korosztályos bajnokságokban ez az időszak 48 órával a bajnokság tavaszi rajtja előtt zárul.

A Liga 4-es csapatok kezdő 11-ében kötelezően kell szerepeljen egy 2000-ben, vagy később született junior, illetve egy 1996-ban, vagy utána született kadett korosztályos legény. A Liga 5-ös csapatokra csak egy junior játékos használata a kötelező.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...