×
2020. 04 07.
Kedd
Herman
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Sport

Hétközi forduló: szerdán sem játszik a VSK focicsapata

2019.09.03 - 14:00
Megosztas :
 • Hétközi forduló: szerdán sem játszik a VSK focicsapata

  Hétközi fordulót rendeznek szerdán a labdarúgó Liga 4 C-csoportjában, viszont a Szatmárnémeti Városi Sportklub még most sem fog játszani, hiszen az ellenfél halasztást kért.

  Mint ismeretes, a megyei bajnok sárga-kék alakulatot nem fogadta be a román szövetség a Liga 3-ba, kizárólag adminisztrációs okokra hivatkozva törölve a játékosok sportteljesítményét. Ezért Rilti Zoltán vezetőedző csapata visszajött a Liga 4-be, ahol a C-csoportba kapott helyet, de kérte az első két fordulóban a Gencsi AS és a Kaplonyi Fortuna elleni meccsek halasztását. A 14 csapatos szériában szerdán rendezik az őszi idény egyetlen hétközi fordulóját, a kiírás szerint pedig a VSK a Mezőteremi Victoria ellen kellett volna játsszon idehaza. Az ellenfél kérte a szerdai meccs halasztását, ezért még várat magára a VSK bemutatkozása a Kraszna-menti csoportba. A 4. fordulóban, vagyis ezen a hétvégén a Szaniszlói Recolta otthonában játszik majd a VSK.

  A többi szerdai C-csoportos bajnokit viszont lejátsszák: 16 órától az ifik, 18 órától a felnőttcsapatok kezdenek. Ez lesz az időrendi sorrend a hétvégi meccseken is, viszont a szeptember 15-i, 22-i és 29-i etapok találkozói már egy órával korábban, vagyis 15 órától, illetve 17 órától kezdődnek. Október 6-tól az őszi idény végéig a téli időbeosztásra váltanak, így a megyei bajnokságban az ifik találkozói 12 órától, a felnőttekké pedig 14 órától fognak kezdődni.

  Liga 4, C-csoport, 3. forduló

  Szerda

  Nagykárolyi VSK Victoria – Gencsi AS

  Viitorul Lucăceni – Kaplonyi Fortuna

  Kaplonyi AS – Szaniszlói Recolta

  Csomaközi Schamagosch – Érendrédi Real

  Piskolti Unirea – Mezőfényi Fröhlich

  Börvelyi Stăruinţa – Kálmándi Schwaben

  Halasztva

  Szatmárnémeti VSK – Mezőteremi Victoria.

  Pesek Attila

  Cookie