Hétközi forduló: szerdán sem játszik a VSK focicsapata
Utoljára módositva: 2019-09-03 14:00:59

Hétközi fordulót rendeznek szerdán a labdarúgó Liga 4 C-csoportjában, viszont a Szatmárnémeti Városi Sportklub még most sem fog játszani, hiszen az ellenfél halasztást kért.

Mint ismeretes, a megyei bajnok sárga-kék alakulatot nem fogadta be a román szövetség a Liga 3-ba, kizárólag adminisztrációs okokra hivatkozva törölve a játékosok sportteljesítményét. Ezért Rilti Zoltán vezetőedző csapata visszajött a Liga 4-be, ahol a C-csoportba kapott helyet, de kérte az első két fordulóban a Gencsi AS és a Kaplonyi Fortuna elleni meccsek halasztását. A 14 csapatos szériában szerdán rendezik az őszi idény egyetlen hétközi fordulóját, a kiírás szerint pedig a VSK a Mezőteremi Victoria ellen kellett volna játsszon idehaza. Az ellenfél kérte a szerdai meccs halasztását, ezért még várat magára a VSK bemutatkozása a Kraszna-menti csoportba. A 4. fordulóban, vagyis ezen a hétvégén a Szaniszlói Recolta otthonában játszik majd a VSK.

A többi szerdai C-csoportos bajnokit viszont lejátsszák: 16 órától az ifik, 18 órától a felnőttcsapatok kezdenek. Ez lesz az időrendi sorrend a hétvégi meccseken is, viszont a szeptember 15-i, 22-i és 29-i etapok találkozói már egy órával korábban, vagyis 15 órától, illetve 17 órától kezdődnek. Október 6-tól az őszi idény végéig a téli időbeosztásra váltanak, így a megyei bajnokságban az ifik találkozói 12 órától, a felnőttekké pedig 14 órától fognak kezdődni.

Liga 4, C-csoport, 3. forduló

Szerda

Nagykárolyi VSK Victoria – Gencsi AS

Viitorul Lucăceni – Kaplonyi Fortuna

Kaplonyi AS – Szaniszlói Recolta

Csomaközi Schamagosch – Érendrédi Real

Piskolti Unirea – Mezőfényi Fröhlich

Börvelyi Stăruinţa – Kálmándi Schwaben

Halasztva

Szatmárnémeti VSK – Mezőteremi Victoria.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...