Hétközi forduló: szerdán sem játszik a VSK focicsapata
Utoljára módositva: 2019-09-03 14:00:59

Hétközi fordulót rendeznek szerdán a labdarúgó Liga 4 C-csoportjában, viszont a Szatmárnémeti Városi Sportklub még most sem fog játszani, hiszen az ellenfél halasztást kért.

Mint ismeretes, a megyei bajnok sárga-kék alakulatot nem fogadta be a román szövetség a Liga 3-ba, kizárólag adminisztrációs okokra hivatkozva törölve a játékosok sportteljesítményét. Ezért Rilti Zoltán vezetőedző csapata visszajött a Liga 4-be, ahol a C-csoportba kapott helyet, de kérte az első két fordulóban a Gencsi AS és a Kaplonyi Fortuna elleni meccsek halasztását. A 14 csapatos szériában szerdán rendezik az őszi idény egyetlen hétközi fordulóját, a kiírás szerint pedig a VSK a Mezőteremi Victoria ellen kellett volna játsszon idehaza. Az ellenfél kérte a szerdai meccs halasztását, ezért még várat magára a VSK bemutatkozása a Kraszna-menti csoportba. A 4. fordulóban, vagyis ezen a hétvégén a Szaniszlói Recolta otthonában játszik majd a VSK.

A többi szerdai C-csoportos bajnokit viszont lejátsszák: 16 órától az ifik, 18 órától a felnőttcsapatok kezdenek. Ez lesz az időrendi sorrend a hétvégi meccseken is, viszont a szeptember 15-i, 22-i és 29-i etapok találkozói már egy órával korábban, vagyis 15 órától, illetve 17 órától kezdődnek. Október 6-tól az őszi idény végéig a téli időbeosztásra váltanak, így a megyei bajnokságban az ifik találkozói 12 órától, a felnőttekké pedig 14 órától fognak kezdődni.

Liga 4, C-csoport, 3. forduló

Szerda

Nagykárolyi VSK Victoria – Gencsi AS

Viitorul Lucăceni – Kaplonyi Fortuna

Kaplonyi AS – Szaniszlói Recolta

Csomaközi Schamagosch – Érendrédi Real

Piskolti Unirea – Mezőfényi Fröhlich

Börvelyi Stăruinţa – Kálmándi Schwaben

Halasztva

Szatmárnémeti VSK – Mezőteremi Victoria.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...