Hetven év házasság
Utoljára módositva: 2019-04-22 16:27:25

Az idén hetvenedik házassági évfordulójukat ünneplő szatmárnémeti illetőségű Ortensia és Gheorghe Tuliant köszöntötte otthonában Kereskényi Gábor polgármester.

Múlt csütörtökön az évente három-négy alkalommal szokásos ünnepség keretében köszöntötte az ötven és hatvan éve házas szatmárnémeti párok tagjait is az elöljáró a hivatal házasságkötő termében, de előrehaladott korukra és különösen hosszú ideje tartó frigyükre való tekintettel a Tulian házaspárt otthonában köszöntötte fel a polgármester.

„Megtiszteltetés és öröm volt számomra gratulálni az összes, de főleg ennek a hetven éve egy háztartásban élő, rendkívüli párnak, és osztozni az örömükben, hiszen kevesen mondhatják el magukról, hogy kegyelmi lakodalmat ünnepelhetnek. 70 éven keresztül vigyáztak egymásra, ami természetes számukra, így azt kívántam nekik, hogy tíz év múlva is köszönthessük őket” — mondta a találkozást és a rövid beszélgetést követően a városvezető. Ugyancsak csütörtökön, a városháza házasságkötő termébe invitált 50 és 60 éves jubileumot ünneplő házaspárok már szokásossá vált ünnepsége felemelő hangulatban zajlott, 32 házaspár részvételével. Az 50, 60 éve házasságban élő párok, ahogy a 70 éve összeházasodott pár is egy-egy oklevél mellett családonként 1000 lejes hűségdíjat is kaptak. A polgármester megköszönte az ünnepelteknek az évek hosszú során a város és lakói javára kifejtett munkájukat és a családi értékek megbecsülését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csaló csajok
Ma, 17:45
A CSALÓ CSAJOK-ban, ebben a kacagtató új vígjátékban Anne Hathaway és Rebel Wilson szélhámosnőket alakítanak; egyikük kisstílű, másikuk nagypályás. Egyesítik erőiket, és rászedik a férfiakat – hogy megszedjék magukat.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bosszúállók: Végjáték
Ma, 21:25
Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...