Hordágyon vitték el a férfit, aki egy karate iskolából akart elrabolni egy nőt
Utoljára módositva: 2019-01-07 14:49:05

Megpróbált elrabolni egy nőt egy férfi az észak-karoliniai Charlotte városában, de a lehető legrosszabb helyet választotta az akcióhoz.

A helyi rendőrség közlése szerint August Channing Williams csütörtök este, 9 óra előtt pár perccel támadt rá a nőre, és megpróbálta betuszkolni az autójába, egy parkolóban. A nőnek azonban sikerült kiszabadítania magát, és gyorsan beszaladt a közelben található karate terembe.

A Bushiken Karate Charlotte Dojo nevű iskola mestere, Randall Ephraim a CNN-nek elmondta, éppen az edzés utáni rendrakást végezték, amikor a nő megjelent, közölve, hogy egy férfi bántani akarja.

„Nem sokkal később egy nagydarab férfi lépett be a terembe” – mondta Ephraim. A mester megkérdezte tőle, hogy mit szeretne, amire Williams közölte, hogy „a hölgyért jött”. Ephraim felszólította, hogy hagyja el az épületet, de az agresszív férfi erre nem volt hajlandó.

A mesternek azonban sikerült kitessékelnie a férfit, aki akkor rátámadt. De végül ő járt rosszabbul. Ephraim úgy elintézte, hogy végül hordágyon vitték el. Erről a pillanatról a WSOC televízió egyik riportere osztott meg egy fényképet, Twitter-oldalán.

Azt nem tudni, hogy Williams pontosan milyen sérüléseket szenvedett. A férfit a kórházi kezelés után előzetes letartóztatásba helyezték, és egyebek mellett emberrablási kísérlet, testi sértés és magántulajdon megrongálása vádjával indítottak eljárást ellene.

Forrás: http://propeller.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen tejterméket fogyasztasz szívesen?
Tejet, aludttejet
Joghurtot, kefírt
Sajtot
Mindet szeretem
Nem fogyasztok tejterméket
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 cm gyömbér, 1 liter víz, 2 db fahéj, 2 db szegfűszeg, méz. A gyömbért alaposan megmossuk, felszeleteljük ...