Hősként fogadták Manit a reptéren
Utoljára módositva: 2019-01-20 13:20:27

„Mani, you are our hero”. Vagyis, Mani, te a mi hősünk vagy — ezzel a felirattal fogadták szombat este az otopeni-i Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren Gyenes Emánuelt, aki pénteken indult Limából, majd egy párizsi járattal utazott haza közel három hét után a Dakar-raliról.

A barátai, a motocross-versenyző gyerekek, a rajongói, a versenyzőtársai és a Román Motoros-szövetség képviselői mellett felesége várt Manira, aki idén ugyan nem szerzett díjat a világ legnehezebb terepraliján, mégis hősként tisztelik, ugyanis frissen műtött karra vágott neki a sivatagi száguldásnak. A legnehezebb kategóriában, a Motul által életre hívott Malle Motoban még a győzelem is látótávolságba került, viszont a 8. versenynapon szerencsétlenül esett műtött vállára, így feladni kényszerült a versenyt.

Az Autonet Motorcycle Team motorosa nem sokat időzött a fővárosba, hazautazott feleségével Szatmárnémetibe, és ezen a héten már bejelentkezik munkahelyén is, ahol bizonyára ennél is pompásabb fogadtatásban lesz része.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 24.
Meg kell tanulnia megfékezni haragját még akkor is, ha egyértelműen Önnek van igaza. Indulatainak erejét csillapítsa határozottsággá!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...