Hősként fogadták Manit a reptéren
Utoljára módositva: 2019-01-20 13:20:27

„Mani, you are our hero”. Vagyis, Mani, te a mi hősünk vagy — ezzel a felirattal fogadták szombat este az otopeni-i Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren Gyenes Emánuelt, aki pénteken indult Limából, majd egy párizsi járattal utazott haza közel három hét után a Dakar-raliról.

A barátai, a motocross-versenyző gyerekek, a rajongói, a versenyzőtársai és a Román Motoros-szövetség képviselői mellett felesége várt Manira, aki idén ugyan nem szerzett díjat a világ legnehezebb terepraliján, mégis hősként tisztelik, ugyanis frissen műtött karra vágott neki a sivatagi száguldásnak. A legnehezebb kategóriában, a Motul által életre hívott Malle Motoban még a győzelem is látótávolságba került, viszont a 8. versenynapon szerencsétlenül esett műtött vállára, így feladni kényszerült a versenyt.

Az Autonet Motorcycle Team motorosa nem sokat időzött a fővárosba, hazautazott feleségével Szatmárnémetibe, és ezen a héten már bejelentkezik munkahelyén is, ahol bizonyára ennél is pompásabb fogadtatásban lesz része.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...