Hősként fogadták Manit a reptéren
Utoljára módositva: 2019-01-20 13:20:27

„Mani, you are our hero”. Vagyis, Mani, te a mi hősünk vagy — ezzel a felirattal fogadták szombat este az otopeni-i Henri Coandă Nemzetközi Repülőtéren Gyenes Emánuelt, aki pénteken indult Limából, majd egy párizsi járattal utazott haza közel három hét után a Dakar-raliról.

A barátai, a motocross-versenyző gyerekek, a rajongói, a versenyzőtársai és a Román Motoros-szövetség képviselői mellett felesége várt Manira, aki idén ugyan nem szerzett díjat a világ legnehezebb terepraliján, mégis hősként tisztelik, ugyanis frissen műtött karra vágott neki a sivatagi száguldásnak. A legnehezebb kategóriában, a Motul által életre hívott Malle Motoban még a győzelem is látótávolságba került, viszont a 8. versenynapon szerencsétlenül esett műtött vállára, így feladni kényszerült a versenyt.

Az Autonet Motorcycle Team motorosa nem sokat időzött a fővárosba, hazautazott feleségével Szatmárnémetibe, és ezen a héten már bejelentkezik munkahelyén is, ahol bizonyára ennél is pompásabb fogadtatásban lesz része.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...