Hova tűnt a TV2?
Utoljára módositva: 2018-08-03 18:21:09

Óriási felháborodást okozott az előfizetők körében, hogy az RCS&RDS kábelszolgáltató csomagjaiból péntek délutántól váratlanul kikerült a TV2 csatorna.

Először mindenki azt hitte, hogy apró hibáról van szó, amit a csatornák automatikus újrakeresésével helyre lehet hozni, aztán amikor ez mégsem működött, az előfizetők a szolgáltató ügyfélszolgálatát kezdték el hívogatni, de szerkesztőségünkben is égett a telefonvonal, és a szatmáriak tőlünk szerették volna tudni ennek az okát. Suta János mérnök, a cég szatmári kirendeltségének kereskedelmi igazgatója arról értesítette szerkesztőségünket, hogy nem tudnak részleteket a döntés okáról, nagy valószínűség szerint a jogdíj emelése vezetett ide.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...