Humoresttel ér véget az AugusztFeszt
Utoljára módositva: 2014-08-11 18:56:02

 

Operettslágerek és ismert musicaldalok hangzottak el vasárnap

Több mint háromszázan látogattak ki vasárnap kora este a Károlyi-kastély kertjébe, ahol a Lovarda melletti részen felállított színpadon napok óta folynak az AugusztFeszt programjai. Vasárnap este operettestre került sor, amikor is operettslágereket, canzonettákat, musicaldalokat hallhatott a közönség, román, magyar, német, olasz és angol nyelven. Fellépett: Tuzson Hajnalka (szoprán, Debrecen), Tasnádi Melinda (szoprán, Nagyvárad), Tasnádi Ferenc (basszusbariton, Nagyvárad), Varkucs Róbert (tenor, Nagyvárad), Nagy Tímea (szoprán, Gyergyószentmiklós), Jecu Georgiana (szoprán, Kolozsvár), Cormoş Viktória (szoprán, Kolozsvár). Zongorán kísért: Thurzó Zoltán (Nagyvárad). A fesztivál hétfő román humoresttel folytatódott — „Ca la noi… la nimenea!” — Sebastian Lupuval és Margittai Tamással (Artemotion Színház, Nagyvárad), Constantin Tănase kupléi alapján, kedden este pedig magyar humorest lesz, Maksa Zoltánnal. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett humorista, az egyik legsikeresebb nevettető, akinek programja összetéveszthetetlen eredetiséggel van összeállítva, vélhetőleg a nagykárolyiakat is megnevetteti majd. Maksa Zoltán műsora 20.30 órától kezdődik a kastély parkjában — ez egyben a fesztivál zárórendezvénye.

A nagykárolyiak közül több százan érdeklődtek az operettest iránt

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...