Humoresttel ér véget az AugusztFeszt
Utoljára módositva: 2014-08-11 18:56:02

 

Operettslágerek és ismert musicaldalok hangzottak el vasárnap

Több mint háromszázan látogattak ki vasárnap kora este a Károlyi-kastély kertjébe, ahol a Lovarda melletti részen felállított színpadon napok óta folynak az AugusztFeszt programjai. Vasárnap este operettestre került sor, amikor is operettslágereket, canzonettákat, musicaldalokat hallhatott a közönség, román, magyar, német, olasz és angol nyelven. Fellépett: Tuzson Hajnalka (szoprán, Debrecen), Tasnádi Melinda (szoprán, Nagyvárad), Tasnádi Ferenc (basszusbariton, Nagyvárad), Varkucs Róbert (tenor, Nagyvárad), Nagy Tímea (szoprán, Gyergyószentmiklós), Jecu Georgiana (szoprán, Kolozsvár), Cormoş Viktória (szoprán, Kolozsvár). Zongorán kísért: Thurzó Zoltán (Nagyvárad). A fesztivál hétfő román humoresttel folytatódott — „Ca la noi… la nimenea!” — Sebastian Lupuval és Margittai Tamással (Artemotion Színház, Nagyvárad), Constantin Tănase kupléi alapján, kedden este pedig magyar humorest lesz, Maksa Zoltánnal. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett humorista, az egyik legsikeresebb nevettető, akinek programja összetéveszthetetlen eredetiséggel van összeállítva, vélhetőleg a nagykárolyiakat is megnevetteti majd. Maksa Zoltán műsora 20.30 órától kezdődik a kastély parkjában — ez egyben a fesztivál zárórendezvénye.

A nagykárolyiak közül több százan érdeklődtek az operettest iránt

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 19.
Szíve mélyén pontosan tudja már régóta, hogy csak ki kellett várnia a megfelelő időt, hogy végre közel kerüljenek egymáshoz kiszemeltjével.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...