Humoristák világkörüli turnéja Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2018-10-10 11:58:26

A Showder Klub humoristái: Felméri Péter, illetve a Szomszédnéni Produkciós Irodás Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs október 10-én, a Szent László Katolikus Közösségi házban mutatják be vadonatúj humorestjüket a „Világkörüli Erdély turnét”.

„Mindig szerettünk volna egy világkörüli turnét, de Japánban annyira kevesen beszélnek magyarul, meg olyan drága a repülőjegy, hogy idén is inkább Erdélyben szervezzük meg a közös turnénkat. Meg aztán Erdély a világ közepe, miért ne jönnénk inkább Nagykárolyba?” – mondja Tóth Szabolcs humorista a rendezvény beharangozójában.

A rendezvény ismertetője szerint idén a turné a turnéról szól, három humoristáról, akik hatodik éve azért járják az országot, hogy vicces jeleneteket stand up comedyvel ötvözve másfél órán át önfeledten szórakoztassanak.

„Van az a mondásunk, hogy a humorista az, akit mindig máshol szeretnek, mint ahol épp van, úgyhogy ebből kifolyólag nagyon sokat vagyunk úton.”– mondja Bálint . „Persze egy humorista turné nem olyan, mint amikor a Rolling Stones van úton, nekünk például nem is dobálnak melltartókat a lányok a színpadra.” – teszi hozzá Felméri Péter. „Sokat autózunk két fellépés között, de szerencsére nagyon civilizált a Szomszédnéni. Nyomkodják a telefonjaikat, kussban vannak, ami felbecsülhetetlen érték, és leginkább az érzi át, akinek kisgyerekkel kell autóznia általában.”

A korábbi turnék tapasztalatainál Tóth Szabolcs megjegyzi: „Minden előadás más. A tavalyi turnén egy demotiváló horoszkópot is előadtunk, és sorba kérdeztem a közönséget, hogy vannak-e vízöntők, nyilasok stb. Amikor azt kérdeztem, hogy hol vannak a rákok, a hatéves keresztlányom hangosan bekiabálta: a tengerparton. Hát mit mondjak? Ellopta tőlem a show-t.”

„Összességében nézve alig várom, hogy útra keljünk” – folytatja Bálint. „Egyedül az lesz fura, hogy múlt hónapban volt az esküvőm, és megszoktam, hogy reggelente az első arc, amit látok az a feleségemé. Nos, a következő két hétben ez az arc a Szabolcsé lesz, és meg kell mondjam, hogy a feleségem sokkal szebb.”

Az előadásra október 10-én, 18 és 20 órától kerül sor a nagykárolyi Szent László Katolikus Közösségi Házban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Oh, Ramona
Ma, 21:15
Román vígjáték
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 15.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...