Humoristák világkörüli turnéja Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2018-10-10 11:58:26

A Showder Klub humoristái: Felméri Péter, illetve a Szomszédnéni Produkciós Irodás Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs október 10-én, a Szent László Katolikus Közösségi házban mutatják be vadonatúj humorestjüket a „Világkörüli Erdély turnét”.

„Mindig szerettünk volna egy világkörüli turnét, de Japánban annyira kevesen beszélnek magyarul, meg olyan drága a repülőjegy, hogy idén is inkább Erdélyben szervezzük meg a közös turnénkat. Meg aztán Erdély a világ közepe, miért ne jönnénk inkább Nagykárolyba?” – mondja Tóth Szabolcs humorista a rendezvény beharangozójában.

A rendezvény ismertetője szerint idén a turné a turnéról szól, három humoristáról, akik hatodik éve azért járják az országot, hogy vicces jeleneteket stand up comedyvel ötvözve másfél órán át önfeledten szórakoztassanak.

„Van az a mondásunk, hogy a humorista az, akit mindig máshol szeretnek, mint ahol épp van, úgyhogy ebből kifolyólag nagyon sokat vagyunk úton.”– mondja Bálint . „Persze egy humorista turné nem olyan, mint amikor a Rolling Stones van úton, nekünk például nem is dobálnak melltartókat a lányok a színpadra.” – teszi hozzá Felméri Péter. „Sokat autózunk két fellépés között, de szerencsére nagyon civilizált a Szomszédnéni. Nyomkodják a telefonjaikat, kussban vannak, ami felbecsülhetetlen érték, és leginkább az érzi át, akinek kisgyerekkel kell autóznia általában.”

A korábbi turnék tapasztalatainál Tóth Szabolcs megjegyzi: „Minden előadás más. A tavalyi turnén egy demotiváló horoszkópot is előadtunk, és sorba kérdeztem a közönséget, hogy vannak-e vízöntők, nyilasok stb. Amikor azt kérdeztem, hogy hol vannak a rákok, a hatéves keresztlányom hangosan bekiabálta: a tengerparton. Hát mit mondjak? Ellopta tőlem a show-t.”

„Összességében nézve alig várom, hogy útra keljünk” – folytatja Bálint. „Egyedül az lesz fura, hogy múlt hónapban volt az esküvőm, és megszoktam, hogy reggelente az első arc, amit látok az a feleségemé. Nos, a következő két hétben ez az arc a Szabolcsé lesz, és meg kell mondjam, hogy a feleségem sokkal szebb.”

Az előadásra október 10-én, 18 és 20 órától kerül sor a nagykárolyi Szent László Katolikus Közösségi Házban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...