Humoros kiállítás
Utoljára módositva: 2014-08-04 10:04:31

A humor volt a témája annak a fotókiállitásnak, melyet tegnap délben Pixel…H…Umor néven szerveztek a nagykárolyi Károlyi kastély emeleti kiállitótermében. A tárlat anyagát a nagykárolyi Vénig László Fotóklub tagjainak munkáiból állitották össze. A kiállitásmegnyitón Adrian Stefanut a humorról ejtett néhány szót a szép számmal megjelent érdeklődőknek, míg Hágó Nándor, a Vénig László Fotóklub tagjaként magáról a kiállitásról és a kiállitott képekről tájékoztatott. Mint elmondta, az ötlet egy humoros fotókiállitásról úgy fogalmazódott meg bennük, hogy az oly gyakran feltett „Miért jó fotózni? Mi értelme van a fotózásnak” kérdésekre így adjanak választ. A fotókiállitás egyfajta mottójaként elhangzott: Vegyük komolyan a komolytalanságot! A kiállitott képek is ezt sugallják, hiszen a látogató az élet által kreált, a fotós által megörökitett vicces, humoros és elgondolkodtató pillanatokat tekinthet meg.

A rendezvény szervezője a Vénig László Fotóklub, támogatói a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács, valamint a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 20.
Ha jogi ügyekben kell döntenie, most is bátran hagyatkozhat csalhatatlan belső megérzésére. A megfelelő pillanatban tudni fogja, mi a helyes.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 20.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...