Humoros kiállítás
Utoljára módositva: 2014-08-04 10:04:31

A humor volt a témája annak a fotókiállitásnak, melyet tegnap délben Pixel…H…Umor néven szerveztek a nagykárolyi Károlyi kastély emeleti kiállitótermében. A tárlat anyagát a nagykárolyi Vénig László Fotóklub tagjainak munkáiból állitották össze. A kiállitásmegnyitón Adrian Stefanut a humorról ejtett néhány szót a szép számmal megjelent érdeklődőknek, míg Hágó Nándor, a Vénig László Fotóklub tagjaként magáról a kiállitásról és a kiállitott képekről tájékoztatott. Mint elmondta, az ötlet egy humoros fotókiállitásról úgy fogalmazódott meg bennük, hogy az oly gyakran feltett „Miért jó fotózni? Mi értelme van a fotózásnak” kérdésekre így adjanak választ. A fotókiállitás egyfajta mottójaként elhangzott: Vegyük komolyan a komolytalanságot! A kiállitott képek is ezt sugallják, hiszen a látogató az élet által kreált, a fotós által megörökitett vicces, humoros és elgondolkodtató pillanatokat tekinthet meg.

A rendezvény szervezője a Vénig László Fotóklub, támogatói a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács, valamint a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...