Humoros kiállítás
Utoljára módositva: 2014-08-04 10:04:31

A humor volt a témája annak a fotókiállitásnak, melyet tegnap délben Pixel…H…Umor néven szerveztek a nagykárolyi Károlyi kastély emeleti kiállitótermében. A tárlat anyagát a nagykárolyi Vénig László Fotóklub tagjainak munkáiból állitották össze. A kiállitásmegnyitón Adrian Stefanut a humorról ejtett néhány szót a szép számmal megjelent érdeklődőknek, míg Hágó Nándor, a Vénig László Fotóklub tagjaként magáról a kiállitásról és a kiállitott képekről tájékoztatott. Mint elmondta, az ötlet egy humoros fotókiállitásról úgy fogalmazódott meg bennük, hogy az oly gyakran feltett „Miért jó fotózni? Mi értelme van a fotózásnak” kérdésekre így adjanak választ. A fotókiállitás egyfajta mottójaként elhangzott: Vegyük komolyan a komolytalanságot! A kiállitott képek is ezt sugallják, hiszen a látogató az élet által kreált, a fotós által megörökitett vicces, humoros és elgondolkodtató pillanatokat tekinthet meg.

A rendezvény szervezője a Vénig László Fotóklub, támogatói a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács, valamint a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...