Húsvéti kirakodóvásár
Utoljára módositva: 2014-04-13 16:42:09

Vasárnap egész délután színes, kézzel készített húsvéti dekorációs kellékeket vásárolhattak azok, akik ellátogattak a nagykárolyi Down Alapítvány Oázis Down Klubjába. A központba 17 fiatal jár – közülük kettő fiatalkorú, a többiek fiatal felnőttek –, valamint három vendégfiataljuk is van, akik a kisegítő iskolából járnak a délutáni foglalkozásokra. A központba járó fiatalok január óta foglalatoskodtak a húsvéti dekorációs kellékek elkészítésével, hogy „mini húsvéti vásárt” tarthassanak, amikor is a látogatók bepillantást nyerhetnek a központba járó fiatalok életébe és megtekinthetik az, mit is csinálnak napról napra a foglalkozásokon. A vásárnak a nemrég önerőből felújított zene-tornaterem adott otthont. A központ épületének hátsó részében kialakított zene és tornaterem külső szigetelésen és belső renováláson esett át. A tegnapi rendezvény egyik célja is az volt, hogy az új részleget megnézhessék az érdeklődők. A Dow Alapítvány továbbra is várja azokat a segíteni akaró személyeket, akik a központ javára felajánlanák adójuk 2%-át. Hargitay Erzsébet, a központ vezetője elmondta, szerencsére mindig akad sok segíteni akaró ember, akik élnek az adófelajánlás lehetőségével a központ javára. Ez az összeg nagy segítéget jelent számukra, hiszen az így kapott pénzt a fenntartási költségek finanszírozására fordítják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...