Húsvéti kirakodóvásár
Utoljára módositva: 2014-04-13 16:42:09

Vasárnap egész délután színes, kézzel készített húsvéti dekorációs kellékeket vásárolhattak azok, akik ellátogattak a nagykárolyi Down Alapítvány Oázis Down Klubjába. A központba 17 fiatal jár – közülük kettő fiatalkorú, a többiek fiatal felnőttek –, valamint három vendégfiataljuk is van, akik a kisegítő iskolából járnak a délutáni foglalkozásokra. A központba járó fiatalok január óta foglalatoskodtak a húsvéti dekorációs kellékek elkészítésével, hogy „mini húsvéti vásárt” tarthassanak, amikor is a látogatók bepillantást nyerhetnek a központba járó fiatalok életébe és megtekinthetik az, mit is csinálnak napról napra a foglalkozásokon. A vásárnak a nemrég önerőből felújított zene-tornaterem adott otthont. A központ épületének hátsó részében kialakított zene és tornaterem külső szigetelésen és belső renováláson esett át. A tegnapi rendezvény egyik célja is az volt, hogy az új részleget megnézhessék az érdeklődők. A Dow Alapítvány továbbra is várja azokat a segíteni akaró személyeket, akik a központ javára felajánlanák adójuk 2%-át. Hargitay Erzsébet, a központ vezetője elmondta, szerencsére mindig akad sok segíteni akaró ember, akik élnek az adófelajánlás lehetőségével a központ javára. Ez az összeg nagy segítéget jelent számukra, hiszen az így kapott pénzt a fenntartási költségek finanszírozására fordítják.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...