Húsz éves fennállását ünnepelte a Samuraiul
Utoljára módositva: 2014-05-04 20:27:39

A Samuraiul SK és a Szatmár Megyei Karateszövetség a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával múlt héten rendezte meg Szatmárnémetiben a Szatmár Kupa elnevezésű karatetornát.

Színvonalas karateversennyel ünnepelt a Samuraiul

A megmérettetésen, amelynek legfőbb apropója a fentebb említett Sportklub 20. évfordulója volt, összesen 102 karatéka küzdött három szatmárnémeti klubtól: Okinawa (edző: Nyesti Csaba), az Energy Kardio Club (edző: Anzik Arnold), valamint a két évtizedes fennállását ünneplő Samuraiul (edzők: Magos Róbert és Filér Iván).

A sportolók az egyéni kata, kihon és kumite próbák összesen 14 korosztályában mérték össze tudásukat, illetve erejüket. A verseny után a Samuraiul SK 85 karatékája övvizsgán vett részt.

A torna díjátadó ünnepségét Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, Nagy Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének ügyvezető elnöke, valamint Kovács Ottó, a Samuraiul SK lázári részlegének elnöke nyitotta meg.

„El sem hiszem, hogy már 20 év eltelt azóta, mióta a néhai Sensei Teodor Someşanuval megalapítottuk a Samuraiul Sportklubot. A két évtized alatt több ezer karatéka fordult meg a klubban, többen közülük országos, Európa-, illetve világbajnoki címeket is szereztek, mint például Ada Amariei, Rácz Adela, Anzik Arnold, Claudia Coşa, Kiss Huanita, Károlyi Teodóra, Patricia Munteanu, Alexandru Pipernea, Vlad Costinaş, Cristian Lăpuştea Mălăescu, Marcela Bonea, Filér Zsolt, Filér Iván, akikkel több európai országban, sőt Amerikában is versenyeztünk. Jelenleg egy új, ígéretes csapatunk van, sportolóink már több versenyen is bizonyítottak” – nyilatkozta a verseny után Magos Róbert, a Samuraiul elnöke, aki megköszönte mindazok segíségét, akik az eltelt húsz év alatt a klub mellett álltak.

Szatmár Kupa, eredmények

Kihon: 5-6 évesek, fiúk: 1. Xavier Mali, 2. Andrei Oloşuteanu, 3. Alex Budău és Matei Olteanu. 6-8 évesek, lányok: 1. Leiti Szabina, 2. Miruna Budău, 3. Béres Tímea és Kaszta Tifany. 7-8 évesek, fiúk: 1. Dariusz Ardelean, 2. Gabriel Sârbă, 3. Sebastian Conoloş és Szabó Patrick.

Kata: 7-8 évesek, vegyes: 1. Dariusz Ardelean, 2. Leiti Szabina, 3. Orosz Miguel és Szabó Patrick. 9-10 évesek, vegyes: 1. Laura Pop, 2. Dennis Burya, 3. Circiu Patrick és Bernát Karolina. 11-12 évesek, vegyes: 1. Raul Bozintan, 2. Lemák Hanna, 3. Kasza Melody és Vlad Ştirbu. + 13 évesek: 1. Kalocsai Zoltán, 2. Stelian Triff, 3. Ijac Tamás és Alexa Bettina.

Kumite: 9-10 évesek, fiúk: 1. Dennis Burya, 2. Mészáros Bálint, 3. Matei Rusu és Takács Máté. 9-11 évesek, fiúk: 1. Matei Mihali, 2. Hadházi István, 3. Patrick Circiu és Darian Şandru. 9-10 évesek, lányok: 1. Laura Pop, 2. Bernát Karolina, 3. Mihaela Micle. 11-12. évesek, fiúk: 1. Raul Bozintan, 2. Nagy Áron, 3. Dariusz Titean és Gittinger András. 13-15 évesek, lányok: 1. Alexa Bettina, 2. Ligner Andrea, 3. Bianca Conoloş és Ariana Bledea. 13-14 évesek, fiúk: 1. Vida Ármin, 2. Márton Róbert, 3. Kónya Arnold és Bogdan Triff. +15 évesek, fiúk: 1. Kalocsai Zoltán, 2. Kovács Attila, 3. Stelian Triff és Horea Popdan.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 17:20
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:35
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 11.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...