Húsz éves fennállását ünnepelte a Samuraiul
Utoljára módositva: 2014-05-04 20:27:39

A Samuraiul SK és a Szatmár Megyei Karateszövetség a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal támogatásával múlt héten rendezte meg Szatmárnémetiben a Szatmár Kupa elnevezésű karatetornát.

Színvonalas karateversennyel ünnepelt a Samuraiul

A megmérettetésen, amelynek legfőbb apropója a fentebb említett Sportklub 20. évfordulója volt, összesen 102 karatéka küzdött három szatmárnémeti klubtól: Okinawa (edző: Nyesti Csaba), az Energy Kardio Club (edző: Anzik Arnold), valamint a két évtizedes fennállását ünneplő Samuraiul (edzők: Magos Róbert és Filér Iván).

A sportolók az egyéni kata, kihon és kumite próbák összesen 14 korosztályában mérték össze tudásukat, illetve erejüket. A verseny után a Samuraiul SK 85 karatékája övvizsgán vett részt.

A torna díjátadó ünnepségét Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, Nagy Szabolcs, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének ügyvezető elnöke, valamint Kovács Ottó, a Samuraiul SK lázári részlegének elnöke nyitotta meg.

„El sem hiszem, hogy már 20 év eltelt azóta, mióta a néhai Sensei Teodor Someşanuval megalapítottuk a Samuraiul Sportklubot. A két évtized alatt több ezer karatéka fordult meg a klubban, többen közülük országos, Európa-, illetve világbajnoki címeket is szereztek, mint például Ada Amariei, Rácz Adela, Anzik Arnold, Claudia Coşa, Kiss Huanita, Károlyi Teodóra, Patricia Munteanu, Alexandru Pipernea, Vlad Costinaş, Cristian Lăpuştea Mălăescu, Marcela Bonea, Filér Zsolt, Filér Iván, akikkel több európai országban, sőt Amerikában is versenyeztünk. Jelenleg egy új, ígéretes csapatunk van, sportolóink már több versenyen is bizonyítottak” – nyilatkozta a verseny után Magos Róbert, a Samuraiul elnöke, aki megköszönte mindazok segíségét, akik az eltelt húsz év alatt a klub mellett álltak.

Szatmár Kupa, eredmények

Kihon: 5-6 évesek, fiúk: 1. Xavier Mali, 2. Andrei Oloşuteanu, 3. Alex Budău és Matei Olteanu. 6-8 évesek, lányok: 1. Leiti Szabina, 2. Miruna Budău, 3. Béres Tímea és Kaszta Tifany. 7-8 évesek, fiúk: 1. Dariusz Ardelean, 2. Gabriel Sârbă, 3. Sebastian Conoloş és Szabó Patrick.

Kata: 7-8 évesek, vegyes: 1. Dariusz Ardelean, 2. Leiti Szabina, 3. Orosz Miguel és Szabó Patrick. 9-10 évesek, vegyes: 1. Laura Pop, 2. Dennis Burya, 3. Circiu Patrick és Bernát Karolina. 11-12 évesek, vegyes: 1. Raul Bozintan, 2. Lemák Hanna, 3. Kasza Melody és Vlad Ştirbu. + 13 évesek: 1. Kalocsai Zoltán, 2. Stelian Triff, 3. Ijac Tamás és Alexa Bettina.

Kumite: 9-10 évesek, fiúk: 1. Dennis Burya, 2. Mészáros Bálint, 3. Matei Rusu és Takács Máté. 9-11 évesek, fiúk: 1. Matei Mihali, 2. Hadházi István, 3. Patrick Circiu és Darian Şandru. 9-10 évesek, lányok: 1. Laura Pop, 2. Bernát Karolina, 3. Mihaela Micle. 11-12. évesek, fiúk: 1. Raul Bozintan, 2. Nagy Áron, 3. Dariusz Titean és Gittinger András. 13-15 évesek, lányok: 1. Alexa Bettina, 2. Ligner Andrea, 3. Bianca Conoloş és Ariana Bledea. 13-14 évesek, fiúk: 1. Vida Ármin, 2. Márton Róbert, 3. Kónya Arnold és Bogdan Triff. +15 évesek, fiúk: 1. Kalocsai Zoltán, 2. Kovács Attila, 3. Stelian Triff és Horea Popdan.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...