Idegenben szívós ellenfél érkezik Tasnádra
Utoljára módositva: 2017-11-24 13:58:59

Az őszi idény utolsó hazai meccsét játssza szombaton 14 órától a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata, a Liga 3 tizennegyedik fordulójában pedig a széria harmadik legjobb csapata, az Alsógáldi Industira lesz az ellenfél.

A helyi sajtó szerint a Fehér megyei alakulat a mérkőzés napján, vagyis szombaton utazik Tasnádra, de otthon hagyják öt játékosukat: Lupşan, Olar, Sîrbu és Cioară egészségügyi gondok miatt marad otthon, Oniche pedig nem kapott kimenőt munkahelyéről.

Alsógáld együttese ebben az idényben csak Gyulafehérváron vesztett idegenbeli mérkőzést. Vidombákon, Feleken, Lénárdfalván, Szászrégenben és Désen is nyert, Magyarigen vendégeként pedig ikszelt. Ráadásul szeptember 30. óta, az utóbbi hat bajnoki meccset megnyerte, múlt hétvégén pedig szabadnapos volt.

Ezzel szemben a tasnádiak október 14. óta nem nyertek, akkor 3–1-re győzték le idehaza a Radnóti SK-t. Az ezt követő két hazai találkozón ikszeltek (1–1 a Szászmedgyesi Gaz Metan II-vel és 2–2 a Kudzsiri Metalurgistullal), a másik három idegenbeli találkozóról pedig egyetlen pontot tudtak hozni (1–1 Gyulafehérváron). Múlt héten Szászrégenben kaptak ki 1–0-ra, így a dobogós helyről egészen a 9. pozícióba zuhant az Unirea. Flavius Vădan és Gabriel Cădar továbbra sem épültek fel a sérülésből, Raul Stanciunak pedig idő előtt véget ért az idény, ugyanis a szászrégeni kiállítás után két forduló felfüggesztést kapott. Ráadásként a csapat ezen a héten tiltakozásként csak kedden edzett, ugyanis az önkormányzat továbbra sem hajlandó eleget tenni ígéretének, hogy átutalja a klubnak a megszavazott pénzbeli támogatását, így az Unirea bankszámlája továbbra is üres. A klub vezetői mégis bíznak a játékosokban, és talán szombaton a nyeretlenségi sorozat is megszakad, így szépen búcsúzna a legénység a lelkes tasnádi közönségtől.

A szombati Tasnádi Unirea – Alsógáldi Industria találkozó 14 órakor kezdődik.

Liga 3, 5-ös csoport, 14. forduló

Péntek

Magyarigeni Performanţa – Dési Unirea

Kolozsvári Sănătatea – Lénárdfalvi ACS

Kolozsvári Universitatea – Szászrégeni Avântul

Szombat

Tasnádi Unirea – Alsógáldi Industria

Vidombáki Viitorul – Kudzsiri Metalurgistul

Feleki FC – Szászmedgyesi Gaz Metan II

Radnóti SK – Gyulafehérvári Unirea

A Kolozsvári CFR II szabadnapos.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...