Idegenben szívós ellenfél érkezik Tasnádra
Utoljára módositva: 2017-11-24 13:58:59

Az őszi idény utolsó hazai meccsét játssza szombaton 14 órától a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata, a Liga 3 tizennegyedik fordulójában pedig a széria harmadik legjobb csapata, az Alsógáldi Industira lesz az ellenfél.

A helyi sajtó szerint a Fehér megyei alakulat a mérkőzés napján, vagyis szombaton utazik Tasnádra, de otthon hagyják öt játékosukat: Lupşan, Olar, Sîrbu és Cioară egészségügyi gondok miatt marad otthon, Oniche pedig nem kapott kimenőt munkahelyéről.

Alsógáld együttese ebben az idényben csak Gyulafehérváron vesztett idegenbeli mérkőzést. Vidombákon, Feleken, Lénárdfalván, Szászrégenben és Désen is nyert, Magyarigen vendégeként pedig ikszelt. Ráadásul szeptember 30. óta, az utóbbi hat bajnoki meccset megnyerte, múlt hétvégén pedig szabadnapos volt.

Ezzel szemben a tasnádiak október 14. óta nem nyertek, akkor 3–1-re győzték le idehaza a Radnóti SK-t. Az ezt követő két hazai találkozón ikszeltek (1–1 a Szászmedgyesi Gaz Metan II-vel és 2–2 a Kudzsiri Metalurgistullal), a másik három idegenbeli találkozóról pedig egyetlen pontot tudtak hozni (1–1 Gyulafehérváron). Múlt héten Szászrégenben kaptak ki 1–0-ra, így a dobogós helyről egészen a 9. pozícióba zuhant az Unirea. Flavius Vădan és Gabriel Cădar továbbra sem épültek fel a sérülésből, Raul Stanciunak pedig idő előtt véget ért az idény, ugyanis a szászrégeni kiállítás után két forduló felfüggesztést kapott. Ráadásként a csapat ezen a héten tiltakozásként csak kedden edzett, ugyanis az önkormányzat továbbra sem hajlandó eleget tenni ígéretének, hogy átutalja a klubnak a megszavazott pénzbeli támogatását, így az Unirea bankszámlája továbbra is üres. A klub vezetői mégis bíznak a játékosokban, és talán szombaton a nyeretlenségi sorozat is megszakad, így szépen búcsúzna a legénység a lelkes tasnádi közönségtől.

A szombati Tasnádi Unirea – Alsógáldi Industria találkozó 14 órakor kezdődik.

Liga 3, 5-ös csoport, 14. forduló

Péntek

Magyarigeni Performanţa – Dési Unirea

Kolozsvári Sănătatea – Lénárdfalvi ACS

Kolozsvári Universitatea – Szászrégeni Avântul

Szombat

Tasnádi Unirea – Alsógáldi Industria

Vidombáki Viitorul – Kudzsiri Metalurgistul

Feleki FC – Szászmedgyesi Gaz Metan II

Radnóti SK – Gyulafehérvári Unirea

A Kolozsvári CFR II szabadnapos.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...