Idei első győzelmét hegyezte Tasnád
Utoljára módositva: 2018-02-13 14:47:59

A nagybányai döntetlen után itt a Tasnádi Unirea első győzeleme is a felkészülési időszakban: hétfőn este a nyírbátori műfüves pályán 3–0-ra győzték le a Nagykárolyi VSK Victoriát.

Flavius Vădan, Adrian Ciul és Bogdan Faur góljaival 3–0-ra nyert hétfőn este Nyírbátorban a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata a Nagykárolyi VSK Victoria elleni felkészülési mérkőzésen.

A Cristian Popa, Ovidiu Suciu edzőpáros legénysége második barátságos meccsét játszotta és az első győzelmét aratta. Mint ismeretes, a hónap első hétvégéjén Nagybányán, a Máramaros megyei negyedosztály egyik csoportjának éllovasával, a Minaurral mérkőzött nagyon rossz minőségű pályán, és 1–1-es döntetlent jegyzett Gabriel Cădar találatával.

Ezúttal rendes méretű műfüves pályán mérkőzött a Szatmár megyei elitliga ötödik helyén tanyázó VSK Victoria csapatával. Tizenhat fős kerettel utazott Nyírbátorba a harmadosztályos Unirea szakmai stábja, így Cristi Popa vezetőedző a második félidőben több poszton is cserélni tudott. Sebastian Moroz kapuson, illetve Vădanon, Cădaron és Fauron kívül minden más poszton cserélt az edzői stáb. Így került Parnău Márk a balszélről a középpályára, Laur Nemeș pedig támadó középpályásból baloldali középpályás lett a második félidőben. Ezek a módosítások adott pillanatokban jól is működtek, így tudta növelni a csapat az előnyét a második félidőben

„Jó meccs volt, a legények nagyon lendülettel játszottak. Az ilyen hozzáállás hozza az eredményeket is, hiszen végig sakkba tartottuk az ellenfél kapuját, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, a védekező játék pedig jól működött” — nyugtázta Cristi Popa, akinek legényei szombaton Nagyváradon, a másodosztályos Lucefărul ellen játsszák a következő felkészülési meccsüket.

Felkészülési mérkőzésen

Nagykárolyi VSK Victoria – Tasnádi Unirea 0–3 (Vădan 30. perc, Ciul 65., Faur 75.).

Unirea, 1. félidő: Moroz – M. Silaghi, Vădan, Chifor, Parnău, Chivari, R. Silaghi, Ștef, Nemeș, Cădar, Faur.

2. félidő: Moroz – Palinceac, Vădan, Varga, Bercean, Nemeș, Parnău, Ciul, Székely, Cădar, Faur.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...