Idei első győzelmét hegyezte Tasnád
Utoljára módositva: 2018-02-13 14:47:59

A nagybányai döntetlen után itt a Tasnádi Unirea első győzeleme is a felkészülési időszakban: hétfőn este a nyírbátori műfüves pályán 3–0-ra győzték le a Nagykárolyi VSK Victoriát.

Flavius Vădan, Adrian Ciul és Bogdan Faur góljaival 3–0-ra nyert hétfőn este Nyírbátorban a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata a Nagykárolyi VSK Victoria elleni felkészülési mérkőzésen.

A Cristian Popa, Ovidiu Suciu edzőpáros legénysége második barátságos meccsét játszotta és az első győzelmét aratta. Mint ismeretes, a hónap első hétvégéjén Nagybányán, a Máramaros megyei negyedosztály egyik csoportjának éllovasával, a Minaurral mérkőzött nagyon rossz minőségű pályán, és 1–1-es döntetlent jegyzett Gabriel Cădar találatával.

Ezúttal rendes méretű műfüves pályán mérkőzött a Szatmár megyei elitliga ötödik helyén tanyázó VSK Victoria csapatával. Tizenhat fős kerettel utazott Nyírbátorba a harmadosztályos Unirea szakmai stábja, így Cristi Popa vezetőedző a második félidőben több poszton is cserélni tudott. Sebastian Moroz kapuson, illetve Vădanon, Cădaron és Fauron kívül minden más poszton cserélt az edzői stáb. Így került Parnău Márk a balszélről a középpályára, Laur Nemeș pedig támadó középpályásból baloldali középpályás lett a második félidőben. Ezek a módosítások adott pillanatokban jól is működtek, így tudta növelni a csapat az előnyét a második félidőben

„Jó meccs volt, a legények nagyon lendülettel játszottak. Az ilyen hozzáállás hozza az eredményeket is, hiszen végig sakkba tartottuk az ellenfél kapuját, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, a védekező játék pedig jól működött” — nyugtázta Cristi Popa, akinek legényei szombaton Nagyváradon, a másodosztályos Lucefărul ellen játsszák a következő felkészülési meccsüket.

Felkészülési mérkőzésen

Nagykárolyi VSK Victoria – Tasnádi Unirea 0–3 (Vădan 30. perc, Ciul 65., Faur 75.).

Unirea, 1. félidő: Moroz – M. Silaghi, Vădan, Chifor, Parnău, Chivari, R. Silaghi, Ștef, Nemeș, Cădar, Faur.

2. félidő: Moroz – Palinceac, Vădan, Varga, Bercean, Nemeș, Parnău, Ciul, Székely, Cădar, Faur.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...