Idei első győzelmét hegyezte Tasnád
Utoljára módositva: 2018-02-13 14:47:59

A nagybányai döntetlen után itt a Tasnádi Unirea első győzeleme is a felkészülési időszakban: hétfőn este a nyírbátori műfüves pályán 3–0-ra győzték le a Nagykárolyi VSK Victoriát.

Flavius Vădan, Adrian Ciul és Bogdan Faur góljaival 3–0-ra nyert hétfőn este Nyírbátorban a Tasnádi Unirea labdarúgócsapata a Nagykárolyi VSK Victoria elleni felkészülési mérkőzésen.

A Cristian Popa, Ovidiu Suciu edzőpáros legénysége második barátságos meccsét játszotta és az első győzelmét aratta. Mint ismeretes, a hónap első hétvégéjén Nagybányán, a Máramaros megyei negyedosztály egyik csoportjának éllovasával, a Minaurral mérkőzött nagyon rossz minőségű pályán, és 1–1-es döntetlent jegyzett Gabriel Cădar találatával.

Ezúttal rendes méretű műfüves pályán mérkőzött a Szatmár megyei elitliga ötödik helyén tanyázó VSK Victoria csapatával. Tizenhat fős kerettel utazott Nyírbátorba a harmadosztályos Unirea szakmai stábja, így Cristi Popa vezetőedző a második félidőben több poszton is cserélni tudott. Sebastian Moroz kapuson, illetve Vădanon, Cădaron és Fauron kívül minden más poszton cserélt az edzői stáb. Így került Parnău Márk a balszélről a középpályára, Laur Nemeș pedig támadó középpályásból baloldali középpályás lett a második félidőben. Ezek a módosítások adott pillanatokban jól is működtek, így tudta növelni a csapat az előnyét a második félidőben

„Jó meccs volt, a legények nagyon lendülettel játszottak. Az ilyen hozzáállás hozza az eredményeket is, hiszen végig sakkba tartottuk az ellenfél kapuját, nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, a védekező játék pedig jól működött” — nyugtázta Cristi Popa, akinek legényei szombaton Nagyváradon, a másodosztályos Lucefărul ellen játsszák a következő felkészülési meccsüket.

Felkészülési mérkőzésen

Nagykárolyi VSK Victoria – Tasnádi Unirea 0–3 (Vădan 30. perc, Ciul 65., Faur 75.).

Unirea, 1. félidő: Moroz – M. Silaghi, Vădan, Chifor, Parnău, Chivari, R. Silaghi, Ștef, Nemeș, Cădar, Faur.

2. félidő: Moroz – Palinceac, Vădan, Varga, Bercean, Nemeș, Parnău, Ciul, Székely, Cădar, Faur.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...