Idén folytatódnak a Decebal hídi munkálatok
Utoljára módositva: 2018-01-12 16:36:13

A tavaly megtett bejelentésnek megfelelően idén folytatni fogják a szatmárnémeti Decebal híd felújítási munkálatait.

A közlekedést leginkább a Burdea sarok felé lehajtó három sáv felújítása fogja okozni, ezt ugyanúgy rendbe kell tenni, mint tavaly nyáron a hídra felhajtó másik kettőt. Maskulik Csaba városmenedzser elmondta, már volt egyeztetés a városvezetés és a kivitelező között ebben az ügyben, de arról egyelőre nem született döntés, hogy mikor kezdenék az útmunkálatokat és hogy annak elvégzésére mennyi időt kér, illetve kap a DrumInserv. Az viszont már most eldőlt, mondta el lapunknak a városmenedzser, hogy ahhoz, hogy a torlódás kialakulásának esélyét az ilyen esetekben a lehető legkisebb mértékűre csökkenthessék, két fázisban fog folyni a három sáv átépítése, egyszerre mind a hármat nem szívesen zárnák le az autók elől. Az időjárás alakulásától függ a munkakezdési utasítás kiadása, mondta el Maskulik. Sort fognak keríteni arra is, tette még hozzá, hogy a hosszanti repedések mellett megjelenő gödrök keletkezésének okát is feltárják. Erre külön szakvéleményt fog kérni a városvezetés, ám Maskulik még ennek eredménye előtt is meg meri kockáztatni, hogy gödrösödni már nem szerkezeti hiba miatt kezdett a híd, hanem ezek már a kivitelező mulasztása miatt jelentek meg a híd frissen fektetett aszfaltjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...