Idén is lesz emlékmenet
Utoljára módositva: 2020-01-08 14:07:01

Már lehet jelentkezni az idei, Nagykárolyból induló emlékmenetre, tudatta az érdeklődőkkel vitéz Berei Károly, az esemény főszervezője.

Mint ismeretes, immár nyolcadik alkalommal indul neki az a csapat,  amelynek tagjai egy hosszabb távot végiggyalogolva a 77 évvel ezelőtti doni kitörés áldozatai előtt tisztelegnek.  A Don-kanyarban elesett katonák emlékére szervezett rendezvényre a Kárpát-medence több részén sort kerítenek. Ehhez az emlékezéssorozathoz csatlakoznak a nagykárolyiak is.

Vitéz Berei Károly vitézi hadnagy, az emlékmenet nyolc évvel ezelőtti kezdeményezője és főszervezője elmondta, hogy az idei eseményt január 25-én tartják, 7 órai indulással.  Módosított útvonalon gyalogolnak az emlékmenet résztvevői, akik Nagykárolyból indulva Mezőfény, Bere,  Csomaköz, Szaniszló és Mezőpetri érintésével érkeznek majd vissza Nagykárolyba a délutáni, kora esti órákban.

A szervező azt kéri minden olyan érdeklődőtől, aki kedvet és elszántságot érez magában az emléktúra teljesítéséhez, hogy részvételi szándékát jelezze a bereik@yahoo.com címen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...