Idén is lesz emlékmenet
Utoljára módositva: 2020-01-08 14:07:01

Már lehet jelentkezni az idei, Nagykárolyból induló emlékmenetre, tudatta az érdeklődőkkel vitéz Berei Károly, az esemény főszervezője.

Mint ismeretes, immár nyolcadik alkalommal indul neki az a csapat,  amelynek tagjai egy hosszabb távot végiggyalogolva a 77 évvel ezelőtti doni kitörés áldozatai előtt tisztelegnek.  A Don-kanyarban elesett katonák emlékére szervezett rendezvényre a Kárpát-medence több részén sort kerítenek. Ehhez az emlékezéssorozathoz csatlakoznak a nagykárolyiak is.

Vitéz Berei Károly vitézi hadnagy, az emlékmenet nyolc évvel ezelőtti kezdeményezője és főszervezője elmondta, hogy az idei eseményt január 25-én tartják, 7 órai indulással.  Módosított útvonalon gyalogolnak az emlékmenet résztvevői, akik Nagykárolyból indulva Mezőfény, Bere,  Csomaköz, Szaniszló és Mezőpetri érintésével érkeznek majd vissza Nagykárolyba a délutáni, kora esti órákban.

A szervező azt kéri minden olyan érdeklődőtől, aki kedvet és elszántságot érez magában az emléktúra teljesítéséhez, hogy részvételi szándékát jelezze a bereik@yahoo.com címen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...