Idén is nyerni szeretnének
Utoljára módositva: 2014-03-04 11:26:46

A szatmárnémeti Bălcescu-Petőfi Általános Iskola VII. és VIII. osztályos diákjai a 2013/2014-es tanévben is részt vesznek a SzékelyKapuk–ZöldKapuk elnevezésű nemzetközi versenyen.

A Borostyán csapat tagjai a tegnapi bemutatón

Az iskola Borostyán csapata a versenyen idén Az önellátó család témakört dolgozta fel, a témák a következők voltak: a családbarát élelmezés és ruházkodás; a csökkenthető közköltségek; a család mint legkisebb szociális háló; beszélgetés és elfogadás; a családban egymásnak szentelt idő; valamint család a családokért. Az iskolájukban a pedagógusok és diáktársaik előtt tegnap délelőtt tartottak rövid ismertetőt munkájukról a jól összeszokott csapat tagjai. Mint Dobosi Csilla tanárnő, a csapat koordinátora érdeklődésünkre elmondta, azzal a céllal vesznek részt a munkában, hogy minél több emberhez eljussanak az önellátásról szóló információk, s természetesen nyerni is szeretnének. Tavaly egy horvátországi többnapos kirándulást nyertek, s reményeik szerint ebben az évben is nagyon jól szerepelnek majd a nemzetközi versenyen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 24.
Az átlagosnál jobban élvezi ma az élet ajándékait, a szépséget, a finom ízeket, az érzéki örömöket. Használja ki és ossza meg másokkal örömét!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...