Idén nincs egyéni érem a szatmári junior párbajtőrvívó srácoktól
Utoljára módositva: 2018-01-21 15:09:48

Mácska Ádám és Szilágyi Balázs a legjobb nyolc között zárt vasárnap a junior korosztályos párbajtőrvívók egyéni bajnoki küzdelmeiben.

A vártnál sokkal korábban ért véget az egyéni verseny a szatmárnémeti párbajtőrvívó legényeknek, akik vasárnap Bukarestben a junior korosztályos bajnokságon léptek pástra. Így három év dominálás után idén egyikük sem állhatott dobogóra, sőt, a legjobb nyolc közé is csak ketten jutottak be. A 2015-ben bajnok, 2016-ban pedig bronzérmes Mácska Ádám (Szatmárnémeti VSK) akárcsak tavaly, idén is az ötödik lett, habár a csoportküzdelmekben ő volt a mezőny legjobbja. A negyeddöntőben viszont az a Daniel Popa (Bukaresti Dinamo) verte 15–10-re, aki az előző két évben a legjobb tizenhatig sem jutott el. Popa egyébként a nyolcaddöntőben Szép Mártont győzte le, aki 2016-ban bajnok, tavaly pedig ezüstérmes volt a 19 éven aluliak mezőnyében.

A 2016-os bronzérmes Szilágyi Balázs (SZSK) sem jutott be a legjobb négy közé, míg a tavalyi bajnoki harmadik Alex Oroiant (SZSK) Mácska Ádám győzte le a nyolcaddöntőben.

„Sajnos a sorsolás sem kedvezett nekünk, de ma nem csak ez volt a gond. Remélem, a csapatversenyben sikerül valamit villantani a tudásukból” — mondta elkeseredve Csiszár Ferenc érdemes edző. Hétfőn ugyanis a csapatversennyel folytatódnak a junior küzdelmek, az SZSK pedig az elmúlt három év bajnoka. Igaz, most hiányzik majd a felállásból Mácska, aki már a VSK színeiben küzd, így a Sportklub keretét Szép, Oroian és Szilágyi alkotja, tartalékként pedig a kadett korosztály bajnokát, Tudor Surducant nevezték a csapatba.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:30
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...