Idősnapot ünnepeltek Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2017-10-02 17:51:22

A Nagykárolyi Művelődési Központ szakköreinek vezetői műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak az idősek napján, vasárnap délután.

Az esemény helyszíne az amfiteátrum volt, a város kültéri nyári színháza (a vasasbolt előtt), ahol a Nagykárolyi Művelődési Központ szakköreinek diákjai léptek fel. Az eseményen könnyűzenét, modern és népi táncokat, valamint verseket adtak elő a diákok. Hagyományos rendezvény volt ez, melyre nagy örömmel érkeztek nemcsak azok, akikhez az ünnepség szólt, hanem a fiatalabb generáció tagjai is. Fontos mindez, hiszen a fiataloknak sem szabad szem elől téveszteniük, hogy tisztelniük kell az idősebbeket — vallják a szervezők. A rendezvény keretében könnyűzenei programmal léptek fel Szűcs József zenetanár tanítványai, a Kastélylakók tagjai: Gál Stefánia, Némethi Tamara, Páter Kaszandra, Adrian Stefănuţi és Szolomájer Tímea növendékei — Suth Karla és Iulia, Denisa Graz, Adrian Sabău, Bartha Máté, László István, Szabó Zsolt — szavaltak, Păvăluc Raluca tanítványai, a Magic Dance formáció tagjai táncoltak, hasonlóan a Pasca Adrian irányította Ceatăra, illetve a Székely Sára által vezetett Rekettye néptánccsoport tagjaihoz. Szűcs Endre tanítványai, a Rote Rose tagjai német táncokat mutattak be. A rendezvény végén következett a várva várt közös ölelés. Ennek is hagyománya van, hiszen a szervezők elképzelése és tapasztalata szerint egy ölelés nem kerül semmibe, viszont mindig örömet okoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...