Idősnapot ünnepeltek Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2017-10-02 17:51:22

A Nagykárolyi Művelődési Központ szakköreinek vezetői műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak az idősek napján, vasárnap délután.

Az esemény helyszíne az amfiteátrum volt, a város kültéri nyári színháza (a vasasbolt előtt), ahol a Nagykárolyi Művelődési Központ szakköreinek diákjai léptek fel. Az eseményen könnyűzenét, modern és népi táncokat, valamint verseket adtak elő a diákok. Hagyományos rendezvény volt ez, melyre nagy örömmel érkeztek nemcsak azok, akikhez az ünnepség szólt, hanem a fiatalabb generáció tagjai is. Fontos mindez, hiszen a fiataloknak sem szabad szem elől téveszteniük, hogy tisztelniük kell az idősebbeket — vallják a szervezők. A rendezvény keretében könnyűzenei programmal léptek fel Szűcs József zenetanár tanítványai, a Kastélylakók tagjai: Gál Stefánia, Némethi Tamara, Páter Kaszandra, Adrian Stefănuţi és Szolomájer Tímea növendékei — Suth Karla és Iulia, Denisa Graz, Adrian Sabău, Bartha Máté, László István, Szabó Zsolt — szavaltak, Păvăluc Raluca tanítványai, a Magic Dance formáció tagjai táncoltak, hasonlóan a Pasca Adrian irányította Ceatăra, illetve a Székely Sára által vezetett Rekettye néptánccsoport tagjaihoz. Szűcs Endre tanítványai, a Rote Rose tagjai német táncokat mutattak be. A rendezvény végén következett a várva várt közös ölelés. Ennek is hagyománya van, hiszen a szervezők elképzelése és tapasztalata szerint egy ölelés nem kerül semmibe, viszont mindig örömet okoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...