Idősnapot ünnepeltek Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2017-10-02 17:51:22

A Nagykárolyi Művelődési Központ szakköreinek vezetői műsorral kedveskedtek a szépkorúaknak az idősek napján, vasárnap délután.

Az esemény helyszíne az amfiteátrum volt, a város kültéri nyári színháza (a vasasbolt előtt), ahol a Nagykárolyi Művelődési Központ szakköreinek diákjai léptek fel. Az eseményen könnyűzenét, modern és népi táncokat, valamint verseket adtak elő a diákok. Hagyományos rendezvény volt ez, melyre nagy örömmel érkeztek nemcsak azok, akikhez az ünnepség szólt, hanem a fiatalabb generáció tagjai is. Fontos mindez, hiszen a fiataloknak sem szabad szem elől téveszteniük, hogy tisztelniük kell az idősebbeket — vallják a szervezők. A rendezvény keretében könnyűzenei programmal léptek fel Szűcs József zenetanár tanítványai, a Kastélylakók tagjai: Gál Stefánia, Némethi Tamara, Páter Kaszandra, Adrian Stefănuţi és Szolomájer Tímea növendékei — Suth Karla és Iulia, Denisa Graz, Adrian Sabău, Bartha Máté, László István, Szabó Zsolt — szavaltak, Păvăluc Raluca tanítványai, a Magic Dance formáció tagjai táncoltak, hasonlóan a Pasca Adrian irányította Ceatăra, illetve a Székely Sára által vezetett Rekettye néptánccsoport tagjaihoz. Szűcs Endre tanítványai, a Rote Rose tagjai német táncokat mutattak be. A rendezvény végén következett a várva várt közös ölelés. Ennek is hagyománya van, hiszen a szervezők elképzelése és tapasztalata szerint egy ölelés nem kerül semmibe, viszont mindig örömet okoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. december 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...