Ifjúsági Fesztivált szervez a kiskolcsi MIK
Utoljára módositva: 2014-06-27 12:47:45

Az idén létrejött kiskolcsi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés egy megnyert pályázat jóvoltából első ízben szervezi meg az Ifjúsági Fesztivált szombaton a helyi óvoda udvarán és fotballpályán.

 

A szatmárnémeti anyaszervezet, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés alszervezetei aktívak, ezt mutatja az is, hogy az idén létrejött kiskolcsi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés már több rendezvényt is lebonyolított az év első felében. Most ismét nagy fába vágták a fejszéjüket a kiskolcsi fiatalok, hiszen a tavaszi pályázati kiírásra leadott kérelmüket a Communitas Alapítvány elfogadta, az alszervezet megnyerte a pályázatot, ezáltal kerül megszervezésre első ízben az Ifjúsági Fesztivál. Ezzel és ehhez hasonló rendezvényeikkel az a céljuk a fiataloknak, hogy felkeltsék az emberek figyelmét, valamint, hogy szórakozási lehetőséget biztosítsanak számukra és a faluközösség számára. A kiskolcsi csapat olyan rendezvényt tervez megvalósítani, amelyben egymás mellett van helye a művészetnek és sportnak, tudománynak és szórakozásnak, elméletnek és gyakorlatnak. Nem csak szórakozással szolgálnak, de különféle vetélkedők is elérhetőek lesznek, amelyeken a fiatalok versenyezhetnek értékes díjakért. Az Ifjúsági Fesztivál 2014. június 28-án veszi kezdetét Kiskolcson, az óvoda udvarán, és a mellette elterülő focipályán, ahol a rendezvényre kilátogatóknak lehetőségük nyílik majd sportolni, szórakozni, vetélkedni. Ne legyen megtévesztő a rendezvény neve, hisz nem csak a fiatalok vehetnek részt a rendezvényen, hanem bárki, akinek kedve támad. Az egynapos rendezvény egy mini labdarúgó bajnoksággal és egy bográcsfőző versennyel rajtol. A bográcsozásra több csapatot is várnak. Ezt különböző produkciók valamint vetélkedők követik, este pedig a fergeteges hangulatot a szatmári híres reggea és ska zenekar, a StraightUp, a mulatós két nagyágyúja a Bertici Fivérek, valamint Dósa Norbert fogja biztosítani a kilátogatók számára. Ha kérdése akad, vagy még ennél is több információt szeretne kapni, akkor keresse fel a szervezet hivatalos facebook oldalát: https://www.facebook.com/mikkiskolcs vagy hívja a következő telefonszámokat: 0746717519 (Jónás Bernadett – a szervezet elnöke) valamint 0754575307 (Muresan Karola – a szervezet alelnöke).

 

 

A rendezvény teljes programja:

11:00 – Mini labdarúgó bajnokság valamint bográcsfőző verseny

15:00 – Különféle vetélkedők a fiatalok számára

16:00 – Papp Alexandra produkciója (hegedű)

16:30 – Dance N’ Beats csapat (breaktánc)

17:00 – Díjkiosztó (labdarúgó bajnokság eredményhirdetés, bográcsfőző verseny eredményhirdetés)

18:00 – Puskás Csaba (dubstep tánc)

18:30 – Dobrai néptáncosok

19:00 – Szamoskrassói iskolások néptánca

20:00 – STRAIGHTUP (reggae és ska)

21:00 – BERTICI FIVÉREK

23:00 – CSAVARGÓ EGYÜTTES

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...