Ifjúsági Fesztivált szervez a kiskolcsi MIK
Utoljára módositva: 2014-06-27 12:47:45

Az idén létrejött kiskolcsi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés egy megnyert pályázat jóvoltából első ízben szervezi meg az Ifjúsági Fesztivált szombaton a helyi óvoda udvarán és fotballpályán.

 

A szatmárnémeti anyaszervezet, a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés alszervezetei aktívak, ezt mutatja az is, hogy az idén létrejött kiskolcsi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés már több rendezvényt is lebonyolított az év első felében. Most ismét nagy fába vágták a fejszéjüket a kiskolcsi fiatalok, hiszen a tavaszi pályázati kiírásra leadott kérelmüket a Communitas Alapítvány elfogadta, az alszervezet megnyerte a pályázatot, ezáltal kerül megszervezésre első ízben az Ifjúsági Fesztivál. Ezzel és ehhez hasonló rendezvényeikkel az a céljuk a fiataloknak, hogy felkeltsék az emberek figyelmét, valamint, hogy szórakozási lehetőséget biztosítsanak számukra és a faluközösség számára. A kiskolcsi csapat olyan rendezvényt tervez megvalósítani, amelyben egymás mellett van helye a művészetnek és sportnak, tudománynak és szórakozásnak, elméletnek és gyakorlatnak. Nem csak szórakozással szolgálnak, de különféle vetélkedők is elérhetőek lesznek, amelyeken a fiatalok versenyezhetnek értékes díjakért. Az Ifjúsági Fesztivál 2014. június 28-án veszi kezdetét Kiskolcson, az óvoda udvarán, és a mellette elterülő focipályán, ahol a rendezvényre kilátogatóknak lehetőségük nyílik majd sportolni, szórakozni, vetélkedni. Ne legyen megtévesztő a rendezvény neve, hisz nem csak a fiatalok vehetnek részt a rendezvényen, hanem bárki, akinek kedve támad. Az egynapos rendezvény egy mini labdarúgó bajnoksággal és egy bográcsfőző versennyel rajtol. A bográcsozásra több csapatot is várnak. Ezt különböző produkciók valamint vetélkedők követik, este pedig a fergeteges hangulatot a szatmári híres reggea és ska zenekar, a StraightUp, a mulatós két nagyágyúja a Bertici Fivérek, valamint Dósa Norbert fogja biztosítani a kilátogatók számára. Ha kérdése akad, vagy még ennél is több információt szeretne kapni, akkor keresse fel a szervezet hivatalos facebook oldalát: https://www.facebook.com/mikkiskolcs vagy hívja a következő telefonszámokat: 0746717519 (Jónás Bernadett – a szervezet elnöke) valamint 0754575307 (Muresan Karola – a szervezet alelnöke).

 

 

A rendezvény teljes programja:

11:00 – Mini labdarúgó bajnokság valamint bográcsfőző verseny

15:00 – Különféle vetélkedők a fiatalok számára

16:00 – Papp Alexandra produkciója (hegedű)

16:30 – Dance N’ Beats csapat (breaktánc)

17:00 – Díjkiosztó (labdarúgó bajnokság eredményhirdetés, bográcsfőző verseny eredményhirdetés)

18:00 – Puskás Csaba (dubstep tánc)

18:30 – Dobrai néptáncosok

19:00 – Szamoskrassói iskolások néptánca

20:00 – STRAIGHTUP (reggae és ska)

21:00 – BERTICI FIVÉREK

23:00 – CSAVARGÓ EGYÜTTES

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...