Igényelhető a fűtéstámogatás
Utoljára módositva: 2019-10-03 12:24:48

Már jövő hónaptól kaphatja a lakás melegen tartására költhető finanszírozást az a család, amelyik a hónap derekáig kéri ezt a DAS-nál.

Október 15-ig kérvényezhetik a fűtéstámogatást azok a háztartások, ahol az egy főre eső havi jövedelem nem haladja meg a nettó 750 lejt, írja hivatalos honlapján a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. Egy szezon során maximum öt hónapra (november–március) jár a szubvenció, amely a megyeszékhelyen élők esetében minden hónap 15-ig igényelhető a szatmárnémeti Szociális Igazgatóság Ilişeşti utca 4. szám alatti székházában. Ügyfélfogdás: hétfőtől csütörtökig 8.30 és 13.30 óra között.

Az igényléshez egy helyben kitöltendő formanyomtatvány mellett szükség lesz a lakás papírjaira, a családtagok keresztlevelére vagy személyi igazolványára, esetleges gyámügyi papírra, jövedelemigazolásra, egyes ingó javak meglétét vagy megszüntét igazoló papírra, legutóbbi gáz- vagy villanyszámlára. Az igazolványok esetében az eredetire és ezek másolatára is szükség lesz, a szatmárnémeti iroda csak szatmárnémeti illetőségű személyekkel foglalkozik. Jövedelem alatt nem csak a pénzben kapott fizetés vagy nyugdíj értendő, annak számít az ebédjegy is, ennek értéke is hozzáadódik a család nettó jövedelméhez, figyelmeztetnek a szociális iroda munkatársai. A dosszié összeállítása előtt érdemes konzultálni a szociális igazgatóság munkatársával arról, hogy a fennálló helyzetben a kérvényező jogosult-e a támogatásra, elkerülendő a felesleges utánajárást.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...