Igényelhető a fűtéstámogatás
Utoljára módositva: 2019-10-03 12:24:48

Már jövő hónaptól kaphatja a lakás melegen tartására költhető finanszírozást az a család, amelyik a hónap derekáig kéri ezt a DAS-nál.

Október 15-ig kérvényezhetik a fűtéstámogatást azok a háztartások, ahol az egy főre eső havi jövedelem nem haladja meg a nettó 750 lejt, írja hivatalos honlapján a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. Egy szezon során maximum öt hónapra (november–március) jár a szubvenció, amely a megyeszékhelyen élők esetében minden hónap 15-ig igényelhető a szatmárnémeti Szociális Igazgatóság Ilişeşti utca 4. szám alatti székházában. Ügyfélfogdás: hétfőtől csütörtökig 8.30 és 13.30 óra között.

Az igényléshez egy helyben kitöltendő formanyomtatvány mellett szükség lesz a lakás papírjaira, a családtagok keresztlevelére vagy személyi igazolványára, esetleges gyámügyi papírra, jövedelemigazolásra, egyes ingó javak meglétét vagy megszüntét igazoló papírra, legutóbbi gáz- vagy villanyszámlára. Az igazolványok esetében az eredetire és ezek másolatára is szükség lesz, a szatmárnémeti iroda csak szatmárnémeti illetőségű személyekkel foglalkozik. Jövedelem alatt nem csak a pénzben kapott fizetés vagy nyugdíj értendő, annak számít az ebédjegy is, ennek értéke is hozzáadódik a család nettó jövedelméhez, figyelmeztetnek a szociális iroda munkatársai. A dosszié összeállítása előtt érdemes konzultálni a szociális igazgatóság munkatársával arról, hogy a fennálló helyzetben a kérvényező jogosult-e a támogatásra, elkerülendő a felesleges utánajárást.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...