Íjászat és más szabadidős programok
Utoljára módositva: 2014-05-13 09:33:54

A Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság, együttműködve a városi stranddal és a Corvus Regia Sportegyesület keretében működő Instict Archery szakkörrel, izgalmasnak ígérkező programot szervez családok részére.

A rendezvény május 23–25. között zajlik, a nagykárolyi strand területén. A programban íjászattal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókról esik szó. Az egész családnak szóló programok mellett az alábbi ajánlatok várják a résztvevőket: 3 napos belépőjegy a termálstrandra, 3 napos belépő az esti bulikra, 3 napon keresztül reggeli, ebéd, vacsora, 3 napos parkolási lehetőség a strand őrzött parkolójában, sátorhely, foglalkozások gyermekeknek (úszólecke, pónilovaglás, origami stb.), látogatás a Károlyi-kastélyba, ahol péntek este egy különleges komolyzenei koncerten vehetnek részt az érdeklődők, a kastély lovagtermében. Ezeken túl az érdeklődő íjászok részt vehetnek — hagyományos, illetve vadászreflex-íjjal — egy 3D-s versenyen, továbbá több ügyességi versenyen is. Az első három helyezett az alábbi jutalmakat veheti át: I. díj: 1 hagyományos íj +1 helyi italkülönlegesség, II. díj: 1 hagyományos tegez és 5 vessző +1 helyi italkülönlegesség, III. díj: 10 hagyományos vessző +1 helyi italkülönlegesség. Nevezési díjak: ijász: 150 lej, női, illetve férfi kísérő: 100 lej, gyermek (5 éves kortól): 80 lej. Jelentkezni május 20-ig lehet. Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban további kérdéseik vannak, az as.corvusregia@gmail.com e-mail-címen válaszokat kaphatnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...