Íjászat és más szabadidős programok
Utoljára módositva: 2014-05-13 09:33:54

A Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság, együttműködve a városi stranddal és a Corvus Regia Sportegyesület keretében működő Instict Archery szakkörrel, izgalmasnak ígérkező programot szervez családok részére.

A rendezvény május 23–25. között zajlik, a nagykárolyi strand területén. A programban íjászattal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókról esik szó. Az egész családnak szóló programok mellett az alábbi ajánlatok várják a résztvevőket: 3 napos belépőjegy a termálstrandra, 3 napos belépő az esti bulikra, 3 napon keresztül reggeli, ebéd, vacsora, 3 napos parkolási lehetőség a strand őrzött parkolójában, sátorhely, foglalkozások gyermekeknek (úszólecke, pónilovaglás, origami stb.), látogatás a Károlyi-kastélyba, ahol péntek este egy különleges komolyzenei koncerten vehetnek részt az érdeklődők, a kastély lovagtermében. Ezeken túl az érdeklődő íjászok részt vehetnek — hagyományos, illetve vadászreflex-íjjal — egy 3D-s versenyen, továbbá több ügyességi versenyen is. Az első három helyezett az alábbi jutalmakat veheti át: I. díj: 1 hagyományos íj +1 helyi italkülönlegesség, II. díj: 1 hagyományos tegez és 5 vessző +1 helyi italkülönlegesség, III. díj: 10 hagyományos vessző +1 helyi italkülönlegesség. Nevezési díjak: ijász: 150 lej, női, illetve férfi kísérő: 100 lej, gyermek (5 éves kortól): 80 lej. Jelentkezni május 20-ig lehet. Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban további kérdéseik vannak, az as.corvusregia@gmail.com e-mail-címen válaszokat kaphatnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...