Íjászat és más szabadidős programok
Utoljára módositva: 2014-05-13 09:33:54

A Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság, együttműködve a városi stranddal és a Corvus Regia Sportegyesület keretében működő Instict Archery szakkörrel, izgalmasnak ígérkező programot szervez családok részére.

A rendezvény május 23–25. között zajlik, a nagykárolyi strand területén. A programban íjászattal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókról esik szó. Az egész családnak szóló programok mellett az alábbi ajánlatok várják a résztvevőket: 3 napos belépőjegy a termálstrandra, 3 napos belépő az esti bulikra, 3 napon keresztül reggeli, ebéd, vacsora, 3 napos parkolási lehetőség a strand őrzött parkolójában, sátorhely, foglalkozások gyermekeknek (úszólecke, pónilovaglás, origami stb.), látogatás a Károlyi-kastélyba, ahol péntek este egy különleges komolyzenei koncerten vehetnek részt az érdeklődők, a kastély lovagtermében. Ezeken túl az érdeklődő íjászok részt vehetnek — hagyományos, illetve vadászreflex-íjjal — egy 3D-s versenyen, továbbá több ügyességi versenyen is. Az első három helyezett az alábbi jutalmakat veheti át: I. díj: 1 hagyományos íj +1 helyi italkülönlegesség, II. díj: 1 hagyományos tegez és 5 vessző +1 helyi italkülönlegesség, III. díj: 10 hagyományos vessző +1 helyi italkülönlegesség. Nevezési díjak: ijász: 150 lej, női, illetve férfi kísérő: 100 lej, gyermek (5 éves kortól): 80 lej. Jelentkezni május 20-ig lehet. Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban további kérdéseik vannak, az as.corvusregia@gmail.com e-mail-címen válaszokat kaphatnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...